HNL
Kako slabo skoro smo stigli proslu godinu a nismo odigrali niti jednu tekmu
Drugi bi klubovi dali guzice za 20% ovih preplatnika
A taman sam ga nedavno spominjao u ovom kontekstu…naravno mislio sam kad je s dinamovcima svirao gitaru…evo ga sad i plese
E ovo jos nisam vidio,svasta
- Uređivano
And? Ljudi simpatiziraju odredene klubove, toga ima i u premiershipu.
Kakav bogosvski raspored za dinamo ove sezone. Utrpali 12 komada u 3 tekme, prezivjeli Lokose, napravili psiholosku prednost, ostali u Europi i polako dizu formu (barem napadacku, jer obrana mi jos djeluje zbunjeno)
Doktor Livaja
Ali Varaždin nema Livaju, lik je 70% Hajdukove snage. Treba mu spomenik u Splitu napraviti.
- Uređivano
Loki a stas,igraju dobro…ali kao sto buz kaze mi imamo Livaju.
I to je ta razlika,bitna.
Spomenik do neba treba biti!
Od onog dana kada je rekao Livaja ostaje ….zbog njega se sve ovo pokrenulo… zasluzio je da radi sto hoce i ima placu koliku hoce jer je Bog!
Ove utakmice mi prije nismo dobijali,a sad sve to rutinski uzimamo
Ma uzasna igra , 2 gola iz niceg Varazdin bolji neznam koji im je k
A ne znam, za ovakve protivnike je dovoljan jedan igrac na razini Livaje ali ako se ne dignu znacajno protiv Vitorije onda im slijedi jos jedno ispadanje na prvoj prepreci u nizu. Volio bih da se varam.
- Uređivano
Kakvo vam je misljene za ovakve situcaije? Jeli ovo opce dopusteno jel igdi pise “pri ulazku u stadion mozda cete morat skinut odjecu ili obucu” Neznam kakva je situacija u drugim zemljama.Jesu stvarno u pravu ako ti zabrane ulaz u stadion?Nekoliko puta sam naisa da je i bilo skidanje do gola drugih navijaca i ja sam jednom na gostovanju u Rijeci po kisi ima lose iskustvo sa policijom . Trazio me da skinem patike, mislio sam ok prvo cu skinut pokazat i opet obuc jednu pa onda tek drugu ali gospodin mi je fino reka da skinem jednu stanem nogom u lokvu i onda drugu na isti nacin.Ja osobno sam uvik za ono ne radi cirkus skini patiku i miran si , ali isto razumim covika da mu je ovo cista debilana i maltretiranje “normalni” navijaca a ovi koji unose bengalske sigurno ih ne unose po patikama .BTW. svaka cast Varazdinu cak su i tepih stavili
Prika moj uzimali su nam jakete na -5 u Zagrebu…svaku s kapuljacom su uzeli…ovo za cipele je normalna stvar kad smo mi u pitanju,ne znam kako se postupaju prema dr skupinama