Giphy - House Yes GIF

Edit: ima nesto i za brojace piksela…

Dobro da su prevalili masivan put od sat vremena do Koprivnice.

Nexus dobro je da se kenja….

Edit: nisam stigao gledat, ali cini se da je bilo veselo. 14 jebenih udaraca na gol

Lokomotiva će biti jako opasna ove godine.

Se zna zašto HRT ne prenosi onu jednu utakmicu po kolu na koje imaju pravo ove sezone?

Matador To vrijedi tek od 10. kola ili tako nešto. Dogovori su im za ubit se od muke.

escoban mislim da je bilo oko 8500 pretplatnika…

Ma po meni, slabo se to isto puni ali ok…mislim da je ovo sve stara ekipa kupila koja kupuje godinama…nama dodje obavijest i samo produzimo…

Mozda se varam…

Kako slabo skoro smo stigli proslu godinu a nismo odigrali niti jednu tekmu 😄

Drugi bi klubovi dali guzice za 20% ovih preplatnika

escoban ma slazem se ali mi se cini da su ovo sve stari clanovi…vidit cemo koliko ce biti iznad tih 8500 od prosle sezone

Prika Prika, jesi pod gasom? Ako jesi, koliko si pretplata uzeo?

Šalim se. Neka, drago mi je radi Hajduka.

ThaUrban nisam…gledam ovaj koncert od Olivera i uzivam

A taman sam ga nedavno spominjao u ovom kontekstu…naravno mislio sam kad je s dinamovcima svirao gitaru…evo ga sad i plese

E ovo jos nisam vidio,svasta

And? Ljudi simpatiziraju odredene klubove, toga ima i u premiershipu.

Kakav bogosvski raspored za dinamo ove sezone. Utrpali 12 komada u 3 tekme, prezivjeli Lokose, napravili psiholosku prednost, ostali u Europi i polako dizu formu (barem napadacku, jer obrana mi jos djeluje zbunjeno)