Fenix
Dobro...nisam zadovoljan niti jednim scenarijem osim da je Hajduk prvi.

Kaže moj lega Osijek gubi kod Rijeke a tuče Dinamo i Hajduk je prvak, obično dobro prognozira rezultate nadam se da ipak ovaj put griješi 😀

Nexus naravno!
    Ja sam svaku tu na tvome sjeveru!!!
    BOZE HVALA TI!!❤💙💪
    TO JE TO!!!!
    TO JE TOOOOOOOOOOOOOO!
    A JUNAK NAS?
    NITKO NE PISE KAKO KALE IGRA?!
    BOZE HVALA TI!
    JOS IM PORUKU PROVALILI,BAS IM SE NARUGALI S PORUKOM!
    Sto cu sad radit?
    Nikako da svane da mogu pricat s ljudima

Sto je?
    Ne cujem nikoga!?

Kako lijep dan u Dalmaciji,a DHMZ pokazuje kisu,svasta.
    Idem bas vidit sto Norvezani kazu

Prika vidjet cemo na kraju sezone tko ce se cut 😉

Torgue taj nema autoritet ni doma, kamoli u momcadi kao sto je dinamo. Jedino pozitivno od jucer

Ne pratim previše HNL u zadnjih 10 godina, ali puna mi je kapa više da Dinamo služi kao trening akademija za trenere amatere koji bi se htjeli afirmirati.
      Dajte platite više nekog poštenog trenera.

Torgue
      A mijenja ga Ante TV Čačić? Hahahah

Stvarno upgrade, nema šta.

Ako stvarno Čačić preuzme, onda bolje da je Kopić ostao do kraja sezone.
      Ovako ćemo morati trpiti Čačića do Nove godine.

Prekaljeni stručnjak. I već ga vidim kako će neprikosnoveno osvojit svih 15 bodova do kraja, čisto zbog memova.

Fenix kondicijski trener,inace Škot
      Ali ljudi da vidite tu ljubav jucer od kad smo zabili gol,ja sam se ljubio pola sata sa svima...svi smo se samo ljubili!🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
      Ja sam jucer dozivio ekstazu,stvarno te trenutke tesko je opisat,Boze hvala ti!!
      I da ne budemo prvaci nakon onog jucer boli me briga,stvarno koja je to ljubav koje emocije koja strast!WOW
      Boze hvala ti na ovome danu!❤💙💪
      Moze svatko pricat sto hoce,ali zbog ovoga volim svoj klub,jer ti samo on moze ovakvu emociju donijeti,taj trenutak kad dozivis mozes iza umrijeti i rec sve sam dozivio!!
      Ako uzmemo kup gorit ce nebo i zemlja!
      Ljudi iza utakmice sviraju,pjavaju,plesu,grle se...ma Boze hvala ti!

Prika svi smo se samo ljubili!

Što će te tek raditi ako Hajduk osvoji prvenstvo!

Prika kondicijski trener,inace Škot

lik je legenda, na TV-u je najviše skakao i to sve

A za ovu sreću si u pravu, odma je lijepši tjedan. Makar se ne zanosim kao ti, iz iskustva sam se već pripremio na remi u Koprivnici

Torgue da..ma.mislim da je tesko to...ali bitno je da tinja nada,da ljudi vjeruju...
            Kup i ja zadovoljan,a ako budr prvenstvo ne daj Boze,onda cu dobit rastavu braka i otkaz jer cu mjesec dana slavit