Ovaj treba Livakovića izvaditi za penale.

Hajduk nije došao drugo poluvrijeme.

Ja sam očekivao bolju utakmicu, ali ajde…"teške" su noge od priprema, a forma upitna.

.

Nexus Hajduk je pao drugo,dobri smo.Ja zadovoljan.

Steta one precke i Livajinih suteva,sve je u par centimetara bilo..

Nikola Kalinic nije trebao vanka,ni slucajno ga tjerati…covjek gine!

Nikola Kalinic nije trebao doc u Hajduk ima vjv slicnu placu kao Livaja a nedaje ni 10% od Livaje

A lovre da je mladi sutra bi odma dobio par ponuda 😂

Hajduk uzima na penale, Kalinic djeluje premocno trenutno. Ako bude obratno, bit ce cudo

escoban ma kako vi ni ne zavrsi utakmica a vec ste popljuvali 10 od 11 igraca…

joj mlakare ti si ku… a ne napadac

@Prika pljuvamo samo Kalinica i to ne na racun ove tekme nego na ciloj prosloj sezoni , a Mlakara se isto triba hitno rjesit

Fali nam pojacanje u obrani jer trenutno svaki ubacaj je panika, naprid bi bilo optimalno igrat sa Biukom,Sahitijem i Livajom i tvog miljenika Kalinica ubacivat u 75oj min, al to neide jer je gospodin vec radio frku u svlacioni kad nije par puta igra u prvoj.Sta smo i sad vidili da nema bas postenja prema treneru

Bokte sta su izvukli! Aaaaaaaa! Kad te golman doslovno ubije u tekmi, a ti se u penalima ovako vratis, to je znak zrelosti i samopouzdanja.

Dinamo djeluje spremnije, svjezije i ima siri kadar. Potpuno zasluzena pobjeda i steta sto nisu rijesili u 90 minuta

Zasluženo.

escoban izasao je Kalinic koji je svaku loptu stopao i spustio za druge i usao Mlakar jesi li ti vidio tog Mlakara tih pola sata?

Ja ga volim ali kad je Nikola izasao to nam je minus bio uz umor koji je ocigledan bio u drugom poluvremenu ..

Puca penal Vukovic…bolje da nisam vidio tko je sljedeci…Mlakar je falio ali zna pucat ali Vukovic ko neka babetina puca,a svi znamo da mu je tehnika strani pojam

Prika Ja Mlakara nisam vidio cilu proslu sezonu lik je useless nista bolji od Ljubicica onaj je bar trca i borio se

Kale, jel ovo bitna utakmica? 😂 Pomalo za doma i nemoj na Ultru, da ti se ne zataka belo va nos

escoban ma Mlakar je meni odlican napadac,samo jebi ga nikako da uhvati kontinuitet…bit ce ovo dobro a jos nismo nikoga doveli…po meni plus sto smo zadrzali sve a sigurno ce biti jos koje pojacanje!

Samo jako dalje 💙❤💪

Dinamo na kraju zasluženo, Hajduk bolji prvo, ali nismo zabili, Dinamo jako dobar drugo + naša panika u obrani.

Sveti Lovre Kalinić opet pokazuje klasu zbog koje se i prodao prije 5-6 godina.

Penale neću komentirati kao ni kadroviranje. Ostaviti ovog Mlakara, dati Vukoviću da puca, i gledati N. Kalinića je tragikomično.

Inače, nelosa utakmica, sudac bolje da se ne komentira.

Od kad imamo Livaju bit ce nitko drugi i ne vjezba penale

Prc, prc 😂😂 decki se lijepo zabavljaju

Moram prokomentirati ovaj pokal….

Ogroman je, i meni osobno neukusan… zaista je ogroman….

I da

Apsolutno ne podržavam kladionice, niti kasina i takve vradžbe, da budu sponzori sportskim natjecanjima, ligama, turnirima etc.

Kupljena pretplata,idemo jako ove godine ❤💙💪

Je li tko malo upratio pricu oko Intera iz Zapresica?HNS im je dao licencu na osnovu Dinamovih garancija da će biti njihova filijala.

Nakon toga Dinamo odustaje a licenca im ostaje.