HNL
Vlatko Đolonga.
Dobar je i on bio,ali Lovrencic je bas osvjezenje unazad 10 godina...
Rijeka?
I Hajduk od njih izgubi
a proslu od dragovoljca izgubili , sta se desava?
Ne znam koliko ga plaćaju i strah me uopće saznat, ali Kalinić je baš klasa od napadača i odskače od svih svakim dodirom.
- Uređivano
Ma pusti te price ,vec sam komentira tu situaciju da sam ja ”propali” igrac u 30ima i mogu birat ocu igrat za 500k u Splitu ili za 1 do 1,5 mil u Grckoj/Italiji ili negdi drugo izabra bi Split .Ne zbog ljubavi prema klubu ,nego jer bi mi vise pasalo bit kod kuce. Te gradske price mozes zaboravit cuo sam ja svasta od kredita kojeg moraju odplatit do 2mj 2022 , do Mamic vodi iz bosne Hajduk itd itd. Znam samo da kod ove uprave ne cure informacije na sve strane kao prije.
- Uređivano
Jedina istina da price vise nema!
Nista se ne zna i samo se izmislja.
A o placama i nasim igracima cemo vidit nakon nekog vremena i tisucu posto sam siguran da je ovako kako ti ja govorim
Objasnjavat nekome sto znaci Hajduk nama nema smisla vise,ako nam je takva cijela liga u nas nije takav slucaj...drugi mogu biti samo ljubomorni
dinamo bas nudi prvo mjesto ove godine, ali nitko ga ne zeli uzeti
https://nogometplus.net/osijek-za-derbi-s-hajdukom-odlucio-ograniciti-kapacitet-gradskog-vrta/
Prejadno!
Imaju prilku napuniti stadion i da bude pravi derbi a ovi uvode neke nove mjere,koji idioti.
Kao da je u interesu da nas bude manje.
Koja sugava liga.
Konacno popustaju mjere a oni ih uvode
- Uređivano
Pa njima je stadion izgleda svaku tekmu ograničen ko i Dinamu jer nema nikoga.
A strasno,stvarno kome je ovo u interesu.
Ja ne vidim drugi razlog osim da pokusaju nas suzbiti,jer ocito nas bude vise nego njih..
Stvarno mi ne ide u glavu,kad smo konacno dobili ukidanje mjera oni uvode svoje!
Da znaju da se nasi igraci useru torcide i losije igraju kad je dobra atmosfera nebi to radili