Hajduk dobar,Grgic najbolji zadnji vezni ikad

Dobra utakmica.

Što se tiče tehničke produkcije i dalje je to ona ista seljačka razina. Nadam se da će napravit nekakav iskorak do kraja ljeta.

Fico bogami, za sad ih drzi u igri. Imam osjecaj ako Hajduk zabije da je stvar gotova. Prejebeno frajer brani.

chono ma mislim ko si ti da ides treneru psovat i trazit objasnjene zasto ga vadi 🤦‍♂️

Nevezano za jedne i druge, ovo je valjda jedno od najgorih suđenja ikad kod nas

Lovre je Bog,uvijek sam govorio kad igra da je najbolji Hr gollman…Steta sto je Nikolu Kalinica izbacio zabio bi im sigurno

Prika zabio iz cega? Nisu zapucali u okvir gola cijelu tekmu.

Ovaj treba Livakovića izvaditi za penale.

Hajduk nije došao drugo poluvrijeme.

Ja sam očekivao bolju utakmicu, ali ajde…"teške" su noge od priprema, a forma upitna.

.

Nexus Hajduk je pao drugo,dobri smo.Ja zadovoljan.

Steta one precke i Livajinih suteva,sve je u par centimetara bilo..

Nikola Kalinic nije trebao vanka,ni slucajno ga tjerati…covjek gine!

Nikola Kalinic nije trebao doc u Hajduk ima vjv slicnu placu kao Livaja a nedaje ni 10% od Livaje

A lovre da je mladi sutra bi odma dobio par ponuda 😂

Hajduk uzima na penale, Kalinic djeluje premocno trenutno. Ako bude obratno, bit ce cudo

escoban ma kako vi ni ne zavrsi utakmica a vec ste popljuvali 10 od 11 igraca…

joj mlakare ti si ku… a ne napadac

@Prika pljuvamo samo Kalinica i to ne na racun ove tekme nego na ciloj prosloj sezoni , a Mlakara se isto triba hitno rjesit

Fali nam pojacanje u obrani jer trenutno svaki ubacaj je panika, naprid bi bilo optimalno igrat sa Biukom,Sahitijem i Livajom i tvog miljenika Kalinica ubacivat u 75oj min, al to neide jer je gospodin vec radio frku u svlacioni kad nije par puta igra u prvoj.Sta smo i sad vidili da nema bas postenja prema treneru

Bokte sta su izvukli! Aaaaaaaa! Kad te golman doslovno ubije u tekmi, a ti se u penalima ovako vratis, to je znak zrelosti i samopouzdanja.

Dinamo djeluje spremnije, svjezije i ima siri kadar. Potpuno zasluzena pobjeda i steta sto nisu rijesili u 90 minuta