Rijeka definitivno odustala od prvenstva.
HNL
Jel se zna kad. e pustit karte za finale? Oce preplatnici imati prednost nad clanovima? Nesmim propustit kartu , ako nepobjedimo ovako losu rijeku onda stvarno
- Uređivano
escoban ja imam info bas iz ljudi oko kluba da ce nama pretplatnicima prvo dati na prodaju,pa onda clanovi...
Navodno Rijeci ide Jug i dio zapada a nama je sve ostalo...mislim da ide Hajduku i Rijeci 20% 10%hns i ostalo slobodna prodaja..
Ali ovo sto Hajduk dobije ide prvo pretplatnicima pa onda ostalo
Super onda nemam brige
Nadam se da ti je izvor tocan iako sam i ja nesto slicno nacuo
- Uređivano
Evo ih,nece na utakmice na Veliki petak ali zato nemaju nikakav problem uzeti lopate i sjekire za Uskrs,
https://balkanskinavijaci.com/napad-bbb-na-torcidu-u-slavonskom-cericu-jucer-video/
- Uređivano
Sta reci, visak slobodnog vremena, nejasni ciljevi u zivotu, manjak zdravog razuma ili izostanak istog, te opcenito razocaranje vlastitim zivotom....
Edit: meni samo nije jasno kako ista skupina ljudi moze biti sposobna za ovo i za biti prvi kada treba negdje pomoci.
- Uređivano
To je to!
Na treningu 2500 ljudi
Jedno srce ti je plave boje
Ne znam kakva je bila ona utakmica koju je Flipper neki dan gledao, ali ova je najgora koju sam ja gledao u životu
Ja došao sad s posla...vidim Hajduk napada stalno. Ali miriši na X.
Antinogomet
Drugo poluvrijeme kilometrima puno bolje od prvog. Hajduk zasluženo pobijedio, a Kalinić opet pokazao kakva je klasa.
Mogu mislit Prike sad.
- Uređivano
Tooo Roki, Osijek opet u igri za naslov.
5 pobjeda i prvaci smo
Riješio ih Hajduk ladno, bio je opasniji cijelu tekmu.
Livaja brat sa štakama trči u napad, kakav lik...
Dinamo ulazi u nervozu, kakva liga