Rijeka definitivno odustala od prvenstva.

Kaiserus ma kakvi, ja obozavam omo ludilo na stadionu!
Ma da vidis kakvih ima...idu samnom ljudi imaju skoro 50 sve old school
I obavezno sjevero-istok gdje je žiža

Jel se zna kad. e pustit karte za finale? Oce preplatnici imati prednost nad clanovima? Nesmim propustit kartu , ako nepobjedimo ovako losu rijeku onda stvarno

escoban ja imam info bas iz ljudi oko kluba da ce nama pretplatnicima prvo dati na prodaju,pa onda clanovi...
    Navodno Rijeci ide Jug i dio zapada a nama je sve ostalo...mislim da ide Hajduku i Rijeci 20% 10%hns i ostalo slobodna prodaja..
    Ali ovo sto Hajduk dobije ide prvo pretplatnicima pa onda ostalo

Super onda nemam brige 😮‍💨

Nadam se da ti je izvor tocan iako sam i ja nesto slicno nacuo

escoban dosta dobar izvor i to je meni rekao,znaci nije rekla kazala.
      Doslovno mi je tako rekao!

Sta reci, visak slobodnog vremena, nejasni ciljevi u zivotu, manjak zdravog razuma ili izostanak istog, te opcenito razocaranje vlastitim zivotom....🤷‍♂️

Edit: meni samo nije jasno kako ista skupina ljudi moze biti sposobna za ovo i za biti prvi kada treba negdje pomoci.

1 / 4

To je to!💙❤💪
      Na treningu 2500 ljudi

Ne znam kakva je bila ona utakmica koju je Flipper neki dan gledao, ali ova je najgora koju sam ja gledao u životu

Ja došao sad s posla...vidim Hajduk napada stalno. Ali miriši na X.

Drugo poluvrijeme kilometrima puno bolje od prvog. Hajduk zasluženo pobijedio, a Kalinić opet pokazao kakva je klasa.

Ako me nije zadnjih 15 min kolpalo srce, nikad me neće.

Ajmoooooo @Prika idemo na finale kupa?!

Tooo Roki, Osijek opet u igri za naslov.
        5 pobjeda i prvaci smo
        Riješio ih Hajduk ladno, bio je opasniji cijelu tekmu.
        Livaja brat sa štakama trči u napad, kakav lik...
        Dinamo ulazi u nervozu, kakva liga

BOZE HVALA TI

banx neka Hajduk tuče Dinama zadnju, pa da Osijek bude prvi i ja isto relativno zadovoljan

Fenix neka Hajduk tuče Dinama zadnju, pa da Osijek bude prvi i ja isto relativno zadovoljan

Dislajk na oboje.