Haha....Steta ali sto ces...

Brijac Kad zadnji u Engleskoj dobije nekoga jačega, onda je najbolja i neizvjesna liga, a naša je smijeh.
Ali naša uistinu jest smiješna, jer ovo je toliko loše, poglavito što se tiče kondicijske pripreme, da je to čudo jedno. Pa što oni rade na treninzima?

Loki odsjecene noge pod pritiskom. Ovo je vise problem glave, nego tijela. Kako sam i rekao prije par mjeseci, ovaj dinamo doslovno nudi naslov, nitko ga nezna uzet

escoban iskreno ne znam sto bih ti rekao 😰. Da bi malo izravnao tu nesrecu probaj uz Hajduk i BVB navijati i za Ludogorets. Nije bugarska liga ni tako losa.

Ujutro prodaja karata za finale kupa,nama pretplatnicima prvo prodaju....joooooj....cekam 8:00 da se prijavim!
      AJMO HAJDUCE TORCIDA JE UVIJEK UZ TEBE ❤💙💪!

Cupaj, grabi, deri, tri boda zemi, jedan je Ademi!

Prika
      Ma daj Prika molim te nemoj ovakve gluposti govoriti. Ovo danas je bila katastrofa i Hajduk nije nikakav pobjednik.

Nexus evo da se složim s tobom. Jasno mi je da su te ozljede pojele i da si umoran od prošle utakmice. Inače nebi ništa rekao, ali nije bilo ni truda ni zalaganja u utakmici koja ti znači skoro pa više nego ijedna u zadnjih 17 godina, a i Dambrauskas je jako loše vukao s klupe. Bio sam uvjeren da će kiksat i opet sam razočaran

Fenix iz iskustva sam se već pripremio na remi u Koprivnici

Nexus
        Nije tebi jer nisi guzicu dignuo iz kauca iako ti je stadion 100 metara od kuće!Da si bio na utakmici zadnjoj protiv Dinama ne bi tako govorio,znam jer su svi isto govorili,mladi,stari,SVI!
        I ne samo na toj utakmici,nego na bilo kojoj ove sezone...
        Ja govorim svoje iskustvo,nakon toliko godina svega i svacega ja sam za ovu sezonu zadovoljan,naravno treba kup uzeti...Nakon Dinama taj osjecaj i tu srecu necu nikad zaboraviti a bio sam na milion utakmica,to je bilo kao da smo prvaci svijeta!!
        Neću se ponavljati i govoriti sto meni znaci Hajduk,ja ne kupujem karte samo kad je euforija,ja sam tu stalno,24h dnevno mi je Hajduk u glavi i nakon svih losih sezona ova mi je dosta bolja i konacno neku radost donijela.
        Meni ne treba pehar da bi bio sretan,eno oni imaju zadnjih 15 godina pehara i pehara i sve skupa ih je na proslavama bilo manje nego nas na zadnjem treningu.
        Naravno da bi volio da mi Hajduk bude prvak ali na ovakav nacin na koji su oni ne bi nikad,NIKAD!
        Da njih bude 200 na zadnjoj utakmici kad slave naslov,da ih je toliko stalno...Pa ja bi se ubio kad bi mi takav klub bio,da ne mogu poci s prijateljima taj dan kad je utakmica na pivu,rostilj,sto god...druzit se zapjevati i poci pogledati svoj klub!
        Meni je to sve i za to zivim!To i jest poanta,zar ne?
        Zao mi je sto smo prosuli nakon Dinama bodove,ali sto je tu je!

AJMO DALJE!❤💙💪

Kao sto s druge strane mi ne bi nikad navijali za Torc... ovaj, hajduk, klub koji vode navijaci i sami sebi su svrha. Nema trofeja, nema kluba, nema natjecanja, samo torcida, tko je bio na stadionu, sto se radilo i kako se navijalo...
        Bitno se pokazati i biti viden

Ajde majke ti sjedni i odpeljaj iz ove teme!Samo krajem vozi jer poznavajuci kakav si jos ce te i auto udarit!

Prika kompa ono sto ti pises u vecini slucajeva su tvoje oci i usi.
          Nije ovo tvoja privatna tema, na pizdarije o dinamu dobit ces odgovor. Odi na tribinu, digni sal torcida split, jer hajduk ti je ionako sporedan i cijeloj prici.
          A moze i jos malo slika kOlIko nAs je BilO na TriBiNi

Ono jucer se nemore branit , klub koji se bori za naslov mora imati utakmicu pod kontrolom i raditi presing bez 3-4 prvotimca . A mi realno nismo imali 2 prilike , 90 minuta nabijanja lopti u zrak i nadanja da ce se nekako odbit u priliku uzasno i negledljivo je bilo .

Kupio kartu za kup 🙌🙌🙌

Nisam htio nikoga uvrijediti,samo mi je dinamo primjer...poanta je bilq skroz drukcija.
          I ne branim ono jucer,bilo je lose,ali sto bi sad trebo?
          Pljuvat po svemu?
          Stalno se pljuva a kad krenu rezultati onda su svi Hajduk!
          Ja im to ne zamjeram ali ne trazi od mene da i ja budem među pljuvacima!