HNL
Užasna utakmica.
- Uređivano
Hajduk los,sporo,bez ikakve ideje...ova utakmica je bila biti ili ne biti a oni je ovako odigraju,katastrofa!
Jako lose sve skupa,moram priznat.
Mislim cak da je ovaj glupi sudac ipak na kraju dobro sudio,ako me nije iza onog crvenog Lovricu pa ponistenog kartona i jedanesterca za Osijek danas bubnulo srce nikad nece!!
Od kad je Kalinic dosa igra se usporila za 70%
Totalni mi svejedno ko je pobjedio ili izgubio ali dobro da sudac nije rjesio derbi tj da je pucao Caktaš bilo bi nepodnošljivog kukanja sa obje strane, ovako kako su igrali dobar im je po bod.
- Uređivano
Laf ma ne bi,mislim da je dobro sudio koliko god je sve islo u korist Osijeka.
Osijek je bio bolji,mene brine kako smo utakmicu koja nam je znacila zivot ili smrt ovako lose odigrali.
Sad tu opet ostaju neke kalkulacije ali cinjenica je da smo dobili da bi dobili krila do neba...
Ima jedna dobra stvar,u slucaju da sad dobijemo ove tri utakmice, protiv Dinama ce morat dobit pa aj bar da njih skinemo
U zadnja tri kola HNLa 50 posto utakmica završilo je 0-0 ili 1-0. U samo dvije su oba dala gol. Nadodajmo i ovu tragikomediju od suđenja i imamo povratak starog HNL-a.
Dinamo osvaja ligu 100%. I to barem 2 kola prije kraja. A ja se ponadao da će biti ludnica do kraja.
- Uređivano
Krovinovic priznao da nije penal,kako mi je drago!
Taman nas titule kostalo,neka je to napravio!!
- Uređivano
Ovo drugo poluvrijeme između Hajduka i Šibenika je doslovno NEGLEDLJIVO.
Hajduk užas užasa, katastrofa. Svatko igra za sebe.
Trener pogubljen.
- Uređivano
Boze hvala ti!Teska utakmica idemo dalje
2 pozitivne stvari su se desile jucer , 3 boda smo uzeli i Kalinic se ozljedio nadam se da je na duzi period smrad jedan nezainteresirani .
Prika
A stanje na ljestvici? Međusobni omjeri sa Dinamom, Osijekom i Rijekom? Ne vidim poantu ove ljestvice kada vidim kako Hajduk igra cijelu ovu polusezonu. Realno jako loše, nema novih mlađih igrača, Ljubičić je ispao iz sastava, doveli teretnog Kalinića, obrana...to neću komentirati, a i dalje igramo sa dva teretna zadnja vezna igrača. Livaja se također pogubio u zadnih 6-7 kola, totalno ugušen i ni sjena onoga od prije.
Nisam slijep da ne vidim ono na terenu.
- Uređivano
Ja ih ne opravdavam ali jesi ti vidio po kakvom nevremenu je utakmica odigrana?
Ljubicic i treba ulazit s klupe,nije kalibar JOS da bi nas vodio (ja ga isto volim sli treba jos pure jesti).
To je ekipa koja je sastavljena jucer i treba vremena svima.
Da je moglo bolje,uvijek moze bolje ali jbg
Ma trener je napravio malo cudo odkad je osa Gustafson , stim da ga je sjebala uprava sa transferom kalinica baceni novci za staro magare koje mora bit u prvi 11. Drazi mi je Ljubicic od njega ,mali je smotan i sve ali bar trci i bori se
E Drmiću, nije dobro biti sebičan. Rijeka trebala pobijediti po prikazanom ali ja se neću bunit.
Mislim da se Kopić spasio otkaza ali samo privremeno loša igra Dinama rezulatat bogovski.
BBB: "S obzirom na to da Dinamo svoju sljedeću utakmicu protiv Istre igra na Veliki petak, dan koji kršćani diljem svijeta provode u postu i prisjećanju na muku i smrt Isusovu, obavještavamo sve da na toj utakmici neće biti organiziranog navijanja s naše sjeverne tribine. Tako smo odlučili svaki puta zadnjih nekoliko sezona kada bi utakmica padala na Veliki petak, a tako će biti i ubuduće, nastavi li savez s ovom praksom."
Koje preseravanje.
Vjernici s palicom u ruci kad treba izbit boga u nekome na odmorištu autoceste
Ili kad treba tražiti osobne od ljudi u gradu da dokažu kako nisu, sačuvaj Bože, iz Splita.
Kae xusNe oš se tuć a?
Jebem ti zivot navijacke skupine stvarno znaju nekad biti urnebesno smijesne . Sva sreca svi zive po bozjim nacelima
.
- Uređivano
Svih 56 odlucilo bojkotirat
Da se nisu javili ne bi ni primjetio nitko da bojkotiraju
Njima je veliki petak svaki dan kad Dinamo igra.
Da je Isus Torcida bija...
A zamisli da smo prvaci,kad je ovako na poluvremenu sa Goricom
- Uređivano
Kaiserus a prika svi smo toga svjesni..ali pobjeđujemo,prije smo gubili...a svaka ekipa ima uspona i padova...ja sam uvijek optimist...opet ovo je utakmica bila teza od Dinama...da su zasrali protiv Dinama bi bila beznacajna utakmica...ovako su dali ali bas dali svi obecanje da se protiv Dinama ide na glavu i to je jedino sto nam je preostalo pa sto bude...
Sve u svemu kako god bude ja sam zadovoljan svime u ovoj sezoni,daj Boze i kup samo da se nastavi ova euforija.
Mene to ne dira ja sam uvijek tu ali cim je ostala raja na nogama nekako je ljepse sve to.
Navijanje i festa ako se kup osvoji ce biti u svim novinama to sam siguran.
@Torla ajde ti pitaj Mira tamo gdje ces cevape po Zadru kupovat
@Fenix zasto ne mogu sam sebi srce dati?
Kad stavim video da mi ljepse izgleda