HNL
[deleted]
Gooooooooooooool
Zasad jako loša utakmica. Sudac najbolji.
Ja iman mista u obe ekipe sa 41g i 110kg
Nemaju si Hajdukovci kaj zamjerit, pogotovo u drugom.
Borili se, imali par onih dobrih prilika kaj je moglo uć.
Meni osobno čak i oke tekma za pogledat, ne pamtim kad sam skoro cijeli derbi gledal.
Puno je bodova do kraja, nije tu još niš gotovo.
Šteta za šansu Kalinića, a ono Mišićevo potezanje Krovinovića kod ubačaja čist penal samo eto ovaj budala skoro pa uopće nije protestirao, da jest možda bi VAR i gledao.
Petković je klasa više od Livaje, to je više uopće nije ni pitanje. Dinamo je žalostan, a Hajduk smiješan.
Realno x, dobro da je strani sudac sudio, pa sad glavna tema neće biti suđenje.
Mislim da je Hajduk završio s prvenstvom, mogu opet ganjati kup.
Autobot Livaja nebi triba igrat covik je ozljeden, sta se tice utakmice neznam zasto neki pisu da je bila losa ovo je mozda najbolji derby unazad par godina… Hajduku je falilo malo srice ali slazem se da su obe ekipe lose nema tu igre.
Sta se tice Hajduka mislim da i pobjede sve dokraja da nebi bili prvi.A Karoglan nadam se da je bivsi, neka dovedu novog trenera i neka priprema vec momcad za novu sezonu
Nisam gledao i drago mi je da nisam, ne da mi sjebu vikend nego sjebu i cijeli tjedan. Ovo da su išli na poluvrijeme Torcidi je Torcidu sam prekrižio kad su Hajduku uzeli bodove u VŽ, ta utakmica je prelomila sezonu.
Treba presijeći sve to. Livaja ozljeđen nema što radit u momčadi, svaka mu čast ali nema.
Moćna je Torcida, ja sam na prijenosu više čuo naše dečke. Torcidu se čuje samo kad vrijeđaju purgere, to ih narajca. Grad je naš.