Razvlacite raspravu bez veze…moje mislje je da ono ne treba bit penal nikad jos pogotovo jer imam osjećaj da igraca Istre pokušava maknut ruku…ali isto tako sam rekao zasluzena pobjeda Hajduka pogotovo jer je Erceg trebao bit isključen a nije…bolja ekipa je trenutno prva vidjet cemo na kraju prvenstva. Ja sam spreman cestitati boljima

Ma.kace se na provokacije onog gore…

Ne treba na njega paznju obracat dovoljno mu je ovo staviti…

Giphy - Mr Bean Dancing GIF by Working Title

Evo @Prika kad si volis stavljat svasta, znam da ces uzivat. Skoro pa bijela boja.

Osim toga kad si vec bio u Puli mogao si poslat poruku i javit se

Uglavnom dabogda Gorica bila prva i sve vas naguzila pa svi skupa pecite fritule.

Ja se također iskreno nadam da će Rijeka il bilo tko drugi osvojit, samo ne Dinamo il Hajduk.

Čisto iz razloga da s guštom čitam kako su Hajdukovcima krivi apsolutno svi drugi, i suci i Mamići i pičke mile materine… uspjeli ste mi zgadit oba kluba sa svojim provokacijama i podbadanjima.

Tuhy Pa nebi se složio većina Hajdukovi navijača smatraju da je loše vođenje kluba kriva za trenutno stanje, ali to neznači da šute i nevide nepravdu i lopovluk koji se dešava zadnjih 15 godina i koji je svim Hrvatskim klubovima pokopa snove za opce primirisat tituli. To je jednostavno činjenica zbog toga je TATA Hrvatskog nogometa u BIH već nekoliko godina, zbog toga u gradu koji ima +1mil stanovnika njihov klub nemože napuniti više od 5k ljudi po utakmici. Svi sve znaju čak i ovi hardcore navijači dinama koji se prave da nevide. Od temelja koje Mamić postavio u suradnji sa HNSom Dinamo bi trebao profitirati i sljedećih 10 god, čak i sad kad je Dinamova uprava na nivou seoskog kluba i u klubu se nezna tko pije tko plaća dinamo je favorit za titulu.Koliko god zvuči glupo ovo šta fenix piše nažalost je istina, da se kalkulira i hajduku poklanja kad netriba a dinama gura kad je gusto pa se onda balansira sa tim"ej šta se žalite i vama je poklonjeno protiv Belupa penal" i sl.

Tako da šta se mene tiče neka bilo ko osvaja sljedeći 5-10 godina titule samo ne Dinamo.

escoban sve to stoji, dubre treba biti iza resetki dozivotno, ali vecinu tih godina je Dinamo stvarno bio daleko bolja momcad. Sto se moze vezati i uz ono sto Fenix pise, dubre je osiguralo financijsku nadmoc koja dovodi kvalitetnije igrace.

Tuhyju smo pokvarili nogomet jer, pazi ovo, navijači dva najveća rivala se ne slažu i provociraju se

Fenix Mislim da nije u tome problem.

Neka koliko toliko kvalitetna rasprava s podbadanjem pa i dozom provociranja bi bila ok.

Vjerojatno bi više ljudi pisalo.

Ali razina na kojoj se piše u ovoj temi je toliko niska da ubije volju za sudjelovanjem.

StarFox_N ja sam uvijek za to da se povede primjerom ako se želi kvalitetnija rasprava bilo gdje. Komentar koji se svodi na "oni kmeće i svi su im krivi" je baš to što spominješ, ogledni primjer te niske razine koja ubija volju za sudjelovanjem.

Fenix

Mda, definitivno si brutalno doprinio sa ovim…

Fenix Točno znam kako će se i ovo prvenstvo odigrat i preslika je svih drugih kad bi se Hajduk iole uspio približit,

Nije još ni polovica prvenstva, imate 9 bodova prednosti pred Dinamom i ti već sad pronalaziš alibije za slučaj da ćete ispušiti prvenstvo.

Neće bit krive loše igre (a realno igraju za kurac) ili bilo što drugo, već sad su ti krivi suci i sudački poguranci prema Dinamu kojih će sigurno bit.

Ajde, molim te… kakva argumentirana rasprava u ovom topicu? Nemoj bit smiješan, vas cca desetak je aktivno u ovdje i sve što vidim u 90% slučajeva su provokacije i ismijavanja, pljuvanja po Dinamu zbog svega što je Mamić uradio i pljuvanja po Hajduku, spominjanje fritula, nesposobnosti i čega sve ne.

Fenix Tuhyju smo pokvarili nogomet jer, pazi ovo, navijači dva najveća rivala se ne slažu i provociraju se

Ja sam prvi za provokacije i podbadanja do neke zdrave mjere… ovdje ste licemjerno slijepi prema svakom navlačenju u korist Hajduka, samo gledate kad se nešto svira u korist Dinama i imate obraza ić srat i prozivat. Isto vrijedi i za drugu stranu.

I onda meni ideš govorit da sam se spustil na tu nisku razinu… ma daj…

Btw, meni se nogomet već poprilično zgadil par godina unazad, ova navijačka "kultura" je samo jedan u nizu razloga…

Tuhy ne moraš meni govoriti, ja znam da sam na niskoj grani s još X ljudi ovdje. Preozbiljan sam s milijardu drugih stvari u životu, još najbolje da idem pisati doktorske disertacije na temu nogometa. Hajduk je moja niska strast, pa odreagiram kad mi netko ide to prigovarati s visoka, a pogotovo ovako u rukavicama, kad ti je iz follow-up posta jasno što ti se zapravo gadi i kojem si zapravo taboru bez obzira na spike o "stranama". Kažem, uletio si s visoka, a zapravo si na istoj razini kao i mi ostali

Tuhy kao navijač Barcelone normalno da ne voli kad se priča o sucima 😆

Ne znam na što točno aludiraš sa dijelom "u kojem sam taboru" , ja nisam Dinamovac i nije me briga za njih (osim što im, kao i ostalim hrvatskim klubovima, želim sreću u europskim natjecanjima).

U rukavicama? S visoka? Iskreno sam napiso da mi i jedni i drugi idete na kurac sa provokacijama i da ste licemjerni kmečavci kad se radi o vašem klubu.

Ak se netko uvrijedil, njegova stvar. Vjerojatno je pogodilo preblizu istini.

I ne, nisam na toj vašoj razini, bar ne već dobrih 10+ godina. I nećeš me bogme tu svrstavat. Znao sam (ko "navijač" Barcelone) oplest po navijačima Reala, dok mi nije došlo u glavu da su i jedni i drugi isti. To je odmah i odgovor Brijaču.

Tuhy Da rezimiram tvoje sudjelovanje u ovom topicu: "Svi ste za kurac i licemjerni ste kmečavci, jedino sam ja normalan i ne navijam za nikoga i zgadili ste mi sve." Umjesto neke analitike taktičke postavke Istre u drugom poluvremenu, tvoj doprinos kvalitetnijoj raspravi koju prizivaš (?) je doslovno kopiranje stava oba tabora. Jedni kradu, drugi kmeče. Upvoteima ti postove validira doslovno najgori od nas koji supporta izlete u Ateni, a slovo "u" piše s shiftom. Čestitam, jedan si od nas.

Reka bi moj pokojni did bog vas posra

Oko cega se svadate i prepirete

Fenix Umjesto neke analitike taktičke postavke Istre u drugom poluvremenu

A kad smo vidli takav post od ikog od vas? Daj nemoj radit idiota od mene. Pa neću vam ja ispravljat krive drine u ovom drlogu od topica, takav post bi za 5 minuta bio zagušen sa postovima o fritulama i sucima. Mislim da je dovoljno jasno da se moj post i odnosil na to da ste skroz sjebali topic sa svojim prepucavanjima.

I čemu ova prozivanja… ne znam otkud ti pravo Rafaelu govorit da je "najgori od vas", koliko god se ne slagal sa tvojim stavovima.

Btw, notifikacije ti ne rade…

Tuhy otvori čovjeku profil pa vidi što i kako piše, i to nema veze s Dinamom. Imam pravo kao i svi drugi pisat tko (mi) je dobar, a tko loš

Ponavljam još jednom, kad ti je već argument licemjerstvo, licemjerno je prozivat da smo takvi i onakvi, a imaš isti pristup. Topic je u kurcu, ali i ti si, barem to priznaj