Fenix
Mda, definitivno si brutalno doprinio sa ovim…
Fenix Točno znam kako će se i ovo prvenstvo odigrat i preslika je svih drugih kad bi se Hajduk iole uspio približit,
Nije još ni polovica prvenstva, imate 9 bodova prednosti pred Dinamom i ti već sad pronalaziš alibije za slučaj da ćete ispušiti prvenstvo.
Neće bit krive loše igre (a realno igraju za kurac) ili bilo što drugo, već sad su ti krivi suci i sudački poguranci prema Dinamu kojih će sigurno bit.
Ajde, molim te… kakva argumentirana rasprava u ovom topicu? Nemoj bit smiješan, vas cca desetak je aktivno u ovdje i sve što vidim u 90% slučajeva su provokacije i ismijavanja, pljuvanja po Dinamu zbog svega što je Mamić uradio i pljuvanja po Hajduku, spominjanje fritula, nesposobnosti i čega sve ne.
Fenix Tuhyju smo pokvarili nogomet jer, pazi ovo, navijači dva najveća rivala se ne slažu i provociraju se
Ja sam prvi za provokacije i podbadanja do neke zdrave mjere… ovdje ste licemjerno slijepi prema svakom navlačenju u korist Hajduka, samo gledate kad se nešto svira u korist Dinama i imate obraza ić srat i prozivat. Isto vrijedi i za drugu stranu.
I onda meni ideš govorit da sam se spustil na tu nisku razinu… ma daj…
Btw, meni se nogomet već poprilično zgadil par godina unazad, ova navijačka "kultura" je samo jedan u nizu razloga…