- Uređivano
Fenix poanta je da ne treba ni nastaviti podrzavati takav brend koji je pogonjen kriminalom pa cak i ako je cijena toga propast tog brenda/kluba nebitno cega.
Nece svijet biti gore mjesto bez jednog Dinama ili Hajduka ili Zvezde, karikiram bez veze, ali će zasigurno biti bolje mjesto bez jednog Mamica i njegovih pajdasa.
Meni dinamo znaci jednako kao i npr hdz, activision ili bilo koja druga firma, udruga, brand kako god koja je korumpirana tj. cinjenica je da ih gledam sve kao kriminalne organizacije i bolje je da ih uopce nema, nego da ih ima, ako ce nastaviti ovakim tokom.
Potpuno mi je jasno da fenovi i sljedbenici teze prihvaćaju činjenicu da je bolje da nesto ne postoji, nego da postoji u ovakvom stanju kakvom je. I ne govorim sada za dinamo i nekog specificno, vec općenito. To nije jebena hrana, voda, struja ili nest drugo dns neophodno za zivot pa cu progledati kroz prste i zazmiriti na jedno oko, to je npr jedan klub koji se ide gledati kako igra, e bome bez toga mogu, ako to znaci da ce donjeti poboljsanje drustvu.
To je to od mene, da ne trujemo dalje topic, jebiga jednostavno sam izgubio toleranciju za kriminal kojeg ima bas previše u nasem drustvu.