Isto mi zao sto se Inter gasi..bas tuzno..
HNL
- Uređivano
Žgomba iz Istre, 17 godina i ogroman talenat. Strašno je što radi Varaždinu svaki put kad primi loptu.
Vikend bez Hajduka,ubit cu se….
Od trenera koji nikad ne mijenja postavu, Cacic je postao kralj rosada. Ajd, da vidimo i ovaj eksperiment.
- Uređivano
Dobro da su prevalili masivan put od sat vremena do Koprivnice.
Lokomotiva će biti jako opasna ove godine.
Se zna zašto HRT ne prenosi onu jednu utakmicu po kolu na koje imaju pravo ove sezone?
Zna li ko koliko je prosle sezone bilo?
Kako slabo skoro smo stigli proslu godinu a nismo odigrali niti jednu tekmu
Drugi bi klubovi dali guzice za 20% ovih preplatnika
A taman sam ga nedavno spominjao u ovom kontekstu…naravno mislio sam kad je s dinamovcima svirao gitaru…evo ga sad i plese
E ovo jos nisam vidio,svasta
- Uređivano
And? Ljudi simpatiziraju odredene klubove, toga ima i u premiershipu.
Kakav bogosvski raspored za dinamo ove sezone. Utrpali 12 komada u 3 tekme, prezivjeli Lokose, napravili psiholosku prednost, ostali u Europi i polako dizu formu (barem napadacku, jer obrana mi jos djeluje zbunjeno)
Doktor Livaja
Ali Varaždin nema Livaju, lik je 70% Hajdukove snage. Treba mu spomenik u Splitu napraviti.
- Uređivano
Loki a stas,igraju dobro…ali kao sto buz kaze mi imamo Livaju.
I to je ta razlika,bitna.
Spomenik do neba treba biti!
Od onog dana kada je rekao Livaja ostaje ….zbog njega se sve ovo pokrenulo… zasluzio je da radi sto hoce i ima placu koliku hoce jer je Bog!
Ove utakmice mi prije nismo dobijali,a sad sve to rutinski uzimamo
Ma uzasna igra , 2 gola iz niceg Varazdin bolji neznam koji im je k
A ne znam, za ovakve protivnike je dovoljan jedan igrac na razini Livaje ali ako se ne dignu znacajno protiv Vitorije onda im slijedi jos jedno ispadanje na prvoj prepreci u nizu. Volio bih da se varam.
- Uređivano
Kakvo vam je misljene za ovakve situcaije? Jeli ovo opce dopusteno jel igdi pise “pri ulazku u stadion mozda cete morat skinut odjecu ili obucu” Neznam kakva je situacija u drugim zemljama.Jesu stvarno u pravu ako ti zabrane ulaz u stadion?Nekoliko puta sam naisa da je i bilo skidanje do gola drugih navijaca i ja sam jednom na gostovanju u Rijeci po kisi ima lose iskustvo sa policijom . Trazio me da skinem patike, mislio sam ok prvo cu skinut pokazat i opet obuc jednu pa onda tek drugu ali gospodin mi je fino reka da skinem jednu stanem nogom u lokvu i onda drugu na isti nacin.Ja osobno sam uvik za ono ne radi cirkus skini patiku i miran si , ali isto razumim covika da mu je ovo cista debilana i maltretiranje “normalni” navijaca a ovi koji unose bengalske sigurno ih ne unose po patikama .BTW. svaka cast Varazdinu cak su i tepih stavili
Prika moj uzimali su nam jakete na -5 u Zagrebu…svaku s kapuljacom su uzeli…ovo za cipele je normalna stvar kad smo mi u pitanju,ne znam kako se postupaju prema dr skupinama
Ništa od toga nije normalno.
Da ih odvedes na sud i tužiš dobio bi slučaj. Gdje piše da moraš skinuti patike da bi uša na stadion? Ili nedaj bože hlače i slično.
Čovjek ima kartu, napravi normalan pregled i tjt. Sve ostalo je maltretiranje i van zakona i T&C kupovine te ulaznice.
Nije ovo samo ovaj Hajdukov navijač, već i ostali.
Ma znam da nije nista normalno ali samo se neiskusni bune…oni iskusni sute..a ovi sto se bune samo ga maknu i odvedu u stanicu…pa ti pređi 500km radi gostovanja i svađaj se zbog cipela….onda kad ga odvedu tamo mu prisiju nerede i recu ako ces potpisat ovaj papir da si kriv izlazis odmah iza utakmice i ides sa svojima doma…ti potpises a to ti je dvije godine zabrane za utakmice…i tako to ide…znaci suti i izuj se…
Jakete su skidali i ostavljali ljudima ispred stadiona,mozes mislit sto su ih ljudi nasli iza utakmice…i onda se cude kad netko ispali i umalo digne u zrak i pumpu i sebe i policiju…
Tko nije bio ne zna
Zbog pojedinaca ispastaju i nevini jebiga. Ali zanimljivo je kako jadni nikad nisu krivi, uvijek je policija problem. Odu u bilo koju zemlju vani i opet nije dobro, opet ih policija mlati. Kako to da nemogu kao svaki slobodan covjek Europe razbijati po gradu, mlatiti se, opijati, drogirati i raditi sranja?