Prika
A stanje na ljestvici? Međusobni omjeri sa Dinamom, Osijekom i Rijekom? Ne vidim poantu ove ljestvice kada vidim kako Hajduk igra cijelu ovu polusezonu. Realno jako loše, nema novih mlađih igrača, Ljubičić je ispao iz sastava, doveli teretnog Kalinića, obrana...to neću komentirati, a i dalje igramo sa dva teretna zadnja vezna igrača. Livaja se također pogubio u zadnih 6-7 kola, totalno ugušen i ni sjena onoga od prije.

Nisam slijep da ne vidim ono na terenu.

Ja ih ne opravdavam ali jesi ti vidio po kakvom nevremenu je utakmica odigrana?
Ljubicic i treba ulazit s klupe,nije kalibar JOS da bi nas vodio (ja ga isto volim sli treba jos pure jesti).
To je ekipa koja je sastavljena jucer i treba vremena svima.
Da je moglo bolje,uvijek moze bolje ali jbg

Ma trener je napravio malo cudo odkad je osa Gustafson , stim da ga je sjebala uprava sa transferom kalinica baceni novci za staro magare koje mora bit u prvi 11. Drazi mi je Ljubicic od njega ,mali je smotan i sve ali bar trci i bori se

E Drmiću, nije dobro biti sebičan. Rijeka trebala pobijediti po prikazanom ali ja se neću bunit. 😃

Mislim da se Kopić spasio otkaza ali samo privremeno loša igra Dinama rezulatat bogovski.

BBB: "S obzirom na to da Dinamo svoju sljedeću utakmicu protiv Istre igra na Veliki petak, dan koji kršćani diljem svijeta provode u postu i prisjećanju na muku i smrt Isusovu, obavještavamo sve da na toj utakmici neće biti organiziranog navijanja s naše sjeverne tribine. Tako smo odlučili svaki puta zadnjih nekoliko sezona kada bi utakmica padala na Veliki petak, a tako će biti i ubuduće, nastavi li savez s ovom praksom."

🙏♥️🤝

Koje preseravanje.

Vjernici s palicom u ruci kad treba izbit boga u nekome na odmorištu autoceste

Ili kad treba tražiti osobne od ljudi u gradu da dokažu kako nisu, sačuvaj Bože, iz Splita.

Fico
    Šta se dogodi kada doznaju da u ZG-u svaki drugi ima osobnu s prebivalištem u Splitu? 😅

Kae xusNe oš se tuć a?

Jebem ti zivot navijacke skupine stvarno znaju nekad biti urnebesno smijesne 😆 . Sva sreca svi zive po bozjim nacelima ✝️ .

Svih 56 odlucilo bojkotirat 😄
    Da se nisu javili ne bi ni primjetio nitko da bojkotiraju

Njima je veliki petak svaki dan kad Dinamo igra.

A zamisli da smo prvaci,kad je ovako na poluvremenu sa Goricom

chono Prika svih 56 glasniji od cijelog Poljuda 😱

S obzirom na Prikin video, ovaj post zaista nema smisla....

Torla uuuuAaaaUuuAAAAuuAaaaAAAAuuAa

Tako otprilike zvuci Torcida, mogao bi vizualno zvuk prezentirati kao savrsenu sinusoidu, sa identicnim max i min u intervalu. Toliko je dosadno...