Mislim da se Kopić spasio otkaza ali samo privremeno loša igra Dinama rezulatat bogovski.
HNL
BBB: "S obzirom na to da Dinamo svoju sljedeću utakmicu protiv Istre igra na Veliki petak, dan koji kršćani diljem svijeta provode u postu i prisjećanju na muku i smrt Isusovu, obavještavamo sve da na toj utakmici neće biti organiziranog navijanja s naše sjeverne tribine. Tako smo odlučili svaki puta zadnjih nekoliko sezona kada bi utakmica padala na Veliki petak, a tako će biti i ubuduće, nastavi li savez s ovom praksom."
Koje preseravanje.
Vjernici s palicom u ruci kad treba izbit boga u nekome na odmorištu autoceste
Ili kad treba tražiti osobne od ljudi u gradu da dokažu kako nisu, sačuvaj Bože, iz Splita.
Kae xusNe oš se tuć a?
Jebem ti zivot navijacke skupine stvarno znaju nekad biti urnebesno smijesne . Sva sreca svi zive po bozjim nacelima
.
- Uređivano
Svih 56 odlucilo bojkotirat
Da se nisu javili ne bi ni primjetio nitko da bojkotiraju
Njima je veliki petak svaki dan kad Dinamo igra.
Da je Isus Torcida bija...
A zamisli da smo prvaci,kad je ovako na poluvremenu sa Goricom
- Uređivano
Kaiserus a prika svi smo toga svjesni..ali pobjeđujemo,prije smo gubili...a svaka ekipa ima uspona i padova...ja sam uvijek optimist...opet ovo je utakmica bila teza od Dinama...da su zasrali protiv Dinama bi bila beznacajna utakmica...ovako su dali ali bas dali svi obecanje da se protiv Dinama ide na glavu i to je jedino sto nam je preostalo pa sto bude...
Sve u svemu kako god bude ja sam zadovoljan svime u ovoj sezoni,daj Boze i kup samo da se nastavi ova euforija.
Mene to ne dira ja sam uvijek tu ali cim je ostala raja na nogama nekako je ljepse sve to.
Navijanje i festa ako se kup osvoji ce biti u svim novinama to sam siguran.
@Torla ajde ti pitaj Mira tamo gdje ces cevape po Zadru kupovat
@Fenix zasto ne mogu sam sebi srce dati?
Kad stavim video da mi ljepse izgleda