Ako ove sezone Hajduk ne uzme prvenstvo, onda stvarno neće nikada.

Čop hat-trick.

Crnipetarpogani Ma daleko je kraj, ali svakao Dinamo mi trenutno izgleda kao 3. favorit na titulu vise bi dao sansi Rijeci…

Cilu sezonu izgledaju uzasno jos su se par puta cudom izvukli od poraza i nerjesene utakmice u zadnjim minutama.

Nebi ja ništa slavio. Po običaju Hajduk će kiksat iduću

Fenix Znaš kaj, Dinamo je ipak gori. Beskrvni su.

Ako sam se prevario niko sretniji od mene ali ovaj dinamo Ce bit treći u prvenstvu…jakir out cacic je jos pod ugovorom on nam je jedina nada( mrzim sam sebe zbog ove rečenice)

Ako i osvoji Hajduk, zasluzili su. Unatoc svemu su najkonstantnija momcad ove godine.

Na pripremama su Halilovic, Sucic i Kulenovic rasturali, a za nagradu danas ni minute nisu dobili. Obicno ova prva postava ne bi nista odigrala, bas kao i danas. Vadi se Kaneko van??? Uvodi se Bulat da donese brzinu? Znaci, pogubljen totalno.

Brijac

Sramota godine

Nismo zaslužili ništa

Ma

Gorak okus kakav nisam osjetio godinama

Ovako loš okus u ustima nisam imao otkako sam bio u Pizzeriji Gloria u Zaboku.

Rafael Gorak okus kakav nisam osjetio godinama

Ima jedan jogurt…

Ozbiljno, nema veze s Dinamom ni ičim, ne provociram, ali zašto je ovo dopušteno? U teoriji igrač može odigrati ligašku utakmicu (ili dvije) više nego svi drugi. Od 36 kola odigra 38 utakmica.

Fenix Nema veze ni s Hajdukom ni s ičim, ali i Žaper je igrao u 3. kolu za Osijek i za Hajduk isto tako, ali crne KMEse to nisu spomenule.

@escoban Nadam se da griješim, ali osim te borbenosti, on meni nije igrač za Dinamo. Čim se počelo spominjati da bi došao, pao mi je mrak na oči.

buz Nema veze ni s Hajdukom ni s ičim, ali i Žaper je igrao u 3. kolu za Osijek i za Hajduk isto tako, ali crne KMEse to nisu spomenule.

Nisam imao pojma. Jako je jednostavno i logično dodat pravilo, ako si već igrao u jednom kolu, ne možeš opet

EDIT: @buz išao pogledat, pa osim ako nešto nisam krivo shvatio, Žaper nije mogao igrat dvaput isto treće kolo

Fenix Žaper nije igrao jer je odgođeno, ali je bio igrač Osijeka kad je trebalo odigrat protiv Hajduka, no onda je prešao u Hajduk i to kolo se odigralo tamo kasnije kad je bio igrač Hajduka i igrao je naravno za Hajduk. Znači da je bio igrač oba kluba u 3. kolu. To je onda isto neregularno. A da je bilo neka druga utakmica, a ne baš ta opet bi bio isto kao Hoxha, igrom slučaja je baš odgođena utakmica između kluba iz kojeg je odlazio u klub u koji je dolazio.

U svakom slučaju, koliko znam planira se ukinuti odgađanje utakmica pa ovakvih situacija ne bi trebalo biti.