Majke ti…otić tri dana prije utakmice s Lillom i ostavit ekipu na cjedilu može samo šupak par excellence.

Uzet drugom klubu trenera bez da kontaktiraš klub može samo najogavniji klub ikad. Dno dna.

Bez obzira na klauzulu, ovo je baš šupački potez. Nema opravdanja.

Što uradi Eze, dao bih mu penal istoga časa. Šteta, kriteriji kriminalni u PL-u. Nedorečeni i ujednačeni.

Fenix Na koncu i sama Rijeka je osvojila prvenstvo s Dinamovim igračima.

Uopće ne sporim odvratan i neprirodan odnos Dinama i Rijeke, ali jedini Dinamov igrač u šampionskoj Rijeci bio je Andrijašević. Ajde i Maleš, ali on je još 2013. došao iz Lokomotive i te je sezone bio pričuvni igrač.

greyback stari ovo ste vi

Filijala ste bili a sad ste posrana filijala.

[/URL]

Dvije me stvari vesele:

1.konacno ce i taj snosaj prestat(slika u prilogu)

2.u dinamu je kaos cim su poceli ovakve stvari raditi

Prika

S hrpom prijatelja i poznanika sam se pokačio zbog tih stvari. Do ove sezone nisam punih 10 godina uzeo pretplatu, niti sam, osim ponekog europskog gostovanja, išao na utakmice jer nisam htio sudjelovati u tom cirkusu. Tako da me nemoj stavljati u neke svoje konstrukcije jer niti si našao pravu osobu za moralizirati, niti mi tvoje mišljenje išta znači.

greyback ma jasno,isto razmusljamo…

Nisam mislio na tebe ko tebe nego opcenuito na Rijeku.

…ali ovo je katastrofa sto vam je napravio a to vam je napravio jer su se lizali.

Ja bi cak rekao da je Misko i znao ali se pravi grbav…

Jos mi ne ide u glavu da ja Jakirovic toliki supak ispao

Torgue a vrla nam predsjednica je velikodušno ponudila da Jakirović vodi Rijeku u još jednoj tekmi a da Rijeka zauzvrat odustane od odštete

Znači ipak mogu biti još veći cigani lol

Pojma nemam tko je Vlatka Peras ali ako je ovo istina ne cini mi se kao pretjerano pametna osoba.

Torgue znači netko tu sere, a smrdu jedni i drugi

Navodno da dolazi i Mierez u zločesti Dinamo, do petka bi trebala bit potvrda.

Sopić u Rijeci.

Rijeka - velika šteta.

Dinamo - mislim da po korištenju igrača, Japanac, Francuz, Menalo nemaju što tražiti u Dinamu. Emreli opet pokazao - ništa. Igrali su kao i do sada, samo su bili bolji u završnici. Iako, i tu je bilo sreće jer je Ljubicic opet brljao u obrani, ali Spartin napadac se nije snašao. Treba ovdje dobre tri-četiri akvizicije.

Klasu ja mislim da (bar za EL imaju), Jakir je očito digao voljni moment i imali su sasvim drugačiji pristup i mentalitet. Ja sam zadovoljan.

@greyback Hoću te vidjeti preko puta u nedjelju?

buz

Pomalo, moran prvo prit doma živ i zdrav iz Lillea.

escoban šteta što je u Hajduku morao igrat na neprirodnoj poziciji. Pamtit ću ga po dobrome, strašno zahvalan i borben igrač. Posebno u fazi obrane gdje moraš igrat i za igrača manje – Livaju