Gledam sad sazetak majko mila sta faljivaju… Krovinovic falije sa 5 m cili gol, Sigur doda bozansku loptu Melnjaku on nezna zabit. Stvarno je Livaja jedini koji ima zavrsnicu.

Triba nam krilo neznam sta ce im toliko defenzivni igraca 🤷‍♂️

Brijac ajde malo smanji dozivljaj i vrijedanje, da ti ne bi ja rekao sta je doslo vrijeme

Brijac da da..izasli su iz rupa…ako Bog da vratit ce se veceras

Prika nema boga, samo bogovi, odaberi pravog, sigurno ces pogrijesiti.

prvo poluvrijeme goropadno, stvarno se moralo nešto iskoristiti. drugo nervoza lagano i jbg završilo na najgori mogući način.

čestitke istri, nama više sreće drugi put.

btw nadrealno je koliko je bilo ljudi na utakmici 👏

Kako ono nije crveni meni nije jasno?

Zadnji punom u glavu…ono nije namjerno ali za 5 utakmica kazne po meni.

i nije lijepo sto su gađali igrace Istre.

lose odigrano ali to je samo jedna utakmica…idemo dalje!

Nije lose odigrano da zabijes 100%ne prilike a ima si ih 2 u 20min, laganini se utakmica pritvori u masakar od 3-5:0. Idalje sam uvjeren da je Hajduk trenutno najaca momcad u HNL. Ali ima ogroman i realan problem, ako kojim slucajem se Livaja ozljedi ode sve u 3pm jer nemas napdaca broj 2

Ovo je idaje bolja igra nego sta smo vidali u najboljim trenutcima proslih godina.

edit: ispada da smo primili gol iz zaleda, znam da smo komentirali na stadionu ali neznam kako VAR nije vidio ovu situcaju…

Isto tako zasto se nisu ukljucili kod knockout Ercega ono mora bit crveni

escoban cisto zalede, kao i crveni karton. Cudne odluke VARa i njegovog ukljucivanja u prosudbu 🤷‍♂️

Ajmoooooo

Kako igraju!

Kako igraju!

Joooooooj

Moraju zabiti ove prilike MORAJU

Stvarno Osijek odlican 👏

Bit ce gadno igrat u gostima

Dinamo propao, ne možeš dvije godine prodavati i ne dovoditi ništa. Bakrar bi sjeo ko budali šamar… A Emreli, koliko taj zicera uništi…

Koji kurac te provjere toliko dugo traju??

Koji mlak penal, nije baš izgledalo kao da ga je tresnuo u nogu.

Koja stoka HNS nije ga taka, a lopta vec osla . Gurajte te ih jos malo