Crnipetarpogani samo nek nam da znak da je ziv.
HNL
- Uređivano
Perišić samo dobro može donijeti Hajduku, jest će travu suigrači.
Lik je klasa od kojeg se može puno naučiti na treningu, tekmi…
Hajduk ako osvoji prvenstvo ove godine, Dinamo će kleknuti financijski dugoročno.
Koji k 7min 0:2
Trebao sam se nac s prijateljem dinamovcem na pivi da gledamo utakmicu, zove on upravo i kaze nista, Dinamo gubi 2-0. Mislio sam da zajebava
Duje 0 golova u sezoni, a sad utrpo 2
- Uređivano
Preokret 1,02 kvota..
Ako ove sezone Hajduk ne uzme prvenstvo, onda stvarno neće nikada.
Čop hat-trick.
No Mamic no Party
Dragi hajdukovci ako vas nekim čudom rijeka ne zajebe cestitam vam naslov prvaka
Crnipetarpogani Ma daleko je kraj, ali svakao Dinamo mi trenutno izgleda kao 3. favorit na titulu vise bi dao sansi Rijeci…
Cilu sezonu izgledaju uzasno jos su se par puta cudom izvukli od poraza i nerjesene utakmice u zadnjim minutama.
Nebi ja ništa slavio. Po običaju Hajduk će kiksat iduću
Hehe
Ako sam se prevario niko sretniji od mene ali ovaj dinamo Ce bit treći u prvenstvu…jakir out cacic je jos pod ugovorom on nam je jedina nada( mrzim sam sebe zbog ove rečenice)
Crnipetarpogani jakir out cacic je jos pod ugovorom on nam je jedina nada
Ako i osvoji Hajduk, zasluzili su. Unatoc svemu su najkonstantnija momcad ove godine.
- Uređivano
Na pripremama su Halilovic, Sucic i Kulenovic rasturali, a za nagradu danas ni minute nisu dobili. Obicno ova prva postava ne bi nista odigrala, bas kao i danas. Vadi se Kaneko van??? Uvodi se Bulat da donese brzinu? Znaci, pogubljen totalno.