A ovaj koji je smijenjen je postavljen od koga? Šok, šok, šok…

Ja sam sokiran sta su pojedinci stvarno mislili da se gospodin makao iz kluba 🤣

6 dana kasnije

Perišić: "Sigurno dolazim brzo u Hajduk. Ostalo mi je još malo posla na zapadu!"

Prika Za HNL i vise nego dobar, samo da sastave momčad dobru.

Fenix ajde suti..mislim da je sad prvi put ovako javno

Prika Antolic ostao u Dinamu. Smjena nije prosla

7 dana kasnije

Niko Kranjčar: ""Ponosan sam što sam bio dio jednog tako velikog hrvatskog kluba. Od rođenja sam dinamovac, ali uvijek sam davao sve od sebe dok sam igrao za Hajduk""

Kako ja njega volim!

Imam njegov dres,da mi je nekako doci da mi ga potpise…isti tren bi zavrsio uokviren na zidu!

Giphy - In Love Hearts GIF by SpongeBob SquarePants

Biuk ide u MLS? Neznam ko je nenormalniji Hajduk ili on koji ce k u MLS

Prodali Biuka idoioti!

Ni blagdane ne mogu u miru biti jebem ti vise sve

Nagrade

• 200 od zontra
            Komentar: Valjda će dukati barem malo pomoći

Da MLS…ne mogu vjerovati. To samo mi možemo.

Ma strava strava,jebem ti sve da ti jebem!

Odbili su lani 15mil ili koliko vec za njega i sad ga proda za 8 u Ameriku!

U AMERIKU GA PRODA!

Idem po petarde sad cu ih nabit sebi u usi i upalit da ne slusam i ne gledam ovo jer ce me u grob odvest idioti

Biuka i Ljubicica prodali,pa jebem ti zivot ni Novu godinu ne mogu ko covjek docekat

30.8.2021.

Moskovski Lokomotiv je ponudio 10mil €, a Manchester City 12.5mil €. Da od toga neće biti ništa, nagovijestila je i ranija izjava predsjednika Lukše Jakobušića:

"Mogli smo prodati Biuka, kao što smo mogli prodati Ljubičića. Ali ne prodajemo budućnost za sigurnost."

escoban Neznam ko je nenormalniji Hajduk ili on koji ce k u MLS

Na stranu apsurdna prodaja, MLS je čak i dobra destinacija za mlade igrače. Popularnija liga nego prije, više ne eksperimentira s pravilima i ima puno više inozemnih igrača, zbog čega su puno više na meti europskih klubova.

Ma molim te nemoj mi se rugat na rubu sam

Jedan od najglupljih transfera svih vremena