Fenix ajde suti..mislim da je sad prvi put ovako javno

Prika Antolic ostao u Dinamu. Smjena nije prosla

7 dana kasnije

Niko Kranjčar: ""Ponosan sam što sam bio dio jednog tako velikog hrvatskog kluba. Od rođenja sam dinamovac, ali uvijek sam davao sve od sebe dok sam igrao za Hajduk""

Kako ja njega volim!

Imam njegov dres,da mi je nekako doci da mi ga potpise…isti tren bi zavrsio uokviren na zidu!

Giphy - In Love Hearts GIF by SpongeBob SquarePants

Biuk ide u MLS? Neznam ko je nenormalniji Hajduk ili on koji ce k u MLS

Prodali Biuka idoioti!

Ni blagdane ne mogu u miru biti jebem ti vise sve

Nagrade

• 200 od zontra
        Komentar: Valjda će dukati barem malo pomoći

Da MLS…ne mogu vjerovati. To samo mi možemo.

Ma strava strava,jebem ti sve da ti jebem!

Odbili su lani 15mil ili koliko vec za njega i sad ga proda za 8 u Ameriku!

U AMERIKU GA PRODA!

Idem po petarde sad cu ih nabit sebi u usi i upalit da ne slusam i ne gledam ovo jer ce me u grob odvest idioti

Biuka i Ljubicica prodali,pa jebem ti zivot ni Novu godinu ne mogu ko covjek docekat

30.8.2021.

Moskovski Lokomotiv je ponudio 10mil €, a Manchester City 12.5mil €. Da od toga neće biti ništa, nagovijestila je i ranija izjava predsjednika Lukše Jakobušića:

"Mogli smo prodati Biuka, kao što smo mogli prodati Ljubičića. Ali ne prodajemo budućnost za sigurnost."

escoban Neznam ko je nenormalniji Hajduk ili on koji ce k u MLS

Na stranu apsurdna prodaja, MLS je čak i dobra destinacija za mlade igrače. Popularnija liga nego prije, više ne eksperimentira s pravilima i ima puno više inozemnih igrača, zbog čega su puno više na meti europskih klubova.

Ma molim te nemoj mi se rugat na rubu sam

Jedan od najglupljih transfera svih vremena

Hajduk jednostavno nezna sa mladima, nemaju dovoljno kvalitetan staff da ih razvijaju a i neznaju ni prodavat

Ma ako je istina ovo da su ga uvalili za 6-8 milijuna eura, to je prodaja za pisat knjige. Realno, stagnira već najmanje dvije polusezone, naznake nekog prevelikog talenta su se izgubile i to je vrhunska lova. A drugi juniori čekaju u redu.

Ali netko da svjesno ide u MLS…

Fenix Ali netko da svjesno ide u MLS…

Ej, nemoj mi sad nepotrebno vrijeđati Damira Kreilacha.

Pa nije posao uopce los za Hajduk, 6.5-8 milijuna eura plus 20% od iduce prodaje za igraca koji godinu i po nije odigrao dobru utakmicu ne zvuci lose, problem je sto se u Hajduku svaki mladi igrac nahajpa kao da je iduci Ronaldo. Ne treba ni govoriti da nije dobivao sanse jer trpilo ga se poprilicno ali bas i nije islo, mogao je to Hajduk i drugacije rijesiti, drzati ga jos dvije godine i prodati pred istek ugovora za 500K eura u Legiju ili Ferencvaros kao neke druge igrace.

gunner odakle ti to?

Jesi za prodaju?

I Rapaica imas…aaaaa