HNL
- Uređivano
Biuk ide u MLS? Neznam ko je nenormalniji Hajduk ili on koji ce k u MLS
- Uređivano
Da MLS…ne mogu vjerovati. To samo mi možemo.
Ma strava strava,jebem ti sve da ti jebem!
Odbili su lani 15mil ili koliko vec za njega i sad ga proda za 8 u Ameriku!
U AMERIKU GA PRODA!
Idem po petarde sad cu ih nabit sebi u usi i upalit da ne slusam i ne gledam ovo jer ce me u grob odvest idioti
Biuka i Ljubicica prodali,pa jebem ti zivot ni Novu godinu ne mogu ko covjek docekat
30.8.2021.
Moskovski Lokomotiv je ponudio 10mil €, a Manchester City 12.5mil €. Da od toga neće biti ništa, nagovijestila je i ranija izjava predsjednika Lukše Jakobušića:
"Mogli smo prodati Biuka, kao što smo mogli prodati Ljubičića. Ali ne prodajemo budućnost za sigurnost."
Ma molim te nemoj mi se rugat na rubu sam
Jedan od najglupljih transfera svih vremena
Hajduk jednostavno nezna sa mladima, nemaju dovoljno kvalitetan staff da ih razvijaju a i neznaju ni prodavat
Ma ako je istina ovo da su ga uvalili za 6-8 milijuna eura, to je prodaja za pisat knjige. Realno, stagnira već najmanje dvije polusezone, naznake nekog prevelikog talenta su se izgubile i to je vrhunska lova. A drugi juniori čekaju u redu.
Ali netko da svjesno ide u MLS…
Pa nije posao uopce los za Hajduk, 6.5-8 milijuna eura plus 20% od iduce prodaje za igraca koji godinu i po nije odigrao dobru utakmicu ne zvuci lose, problem je sto se u Hajduku svaki mladi igrac nahajpa kao da je iduci Ronaldo. Ne treba ni govoriti da nije dobivao sanse jer trpilo ga se poprilicno ali bas i nije islo, mogao je to Hajduk i drugacije rijesiti, drzati ga jos dvije godine i prodati pred istek ugovora za 500K eura u Legiju ili Ferencvaros kao neke druge igrace.