Meni svejedno,ali gospoda nikako da se sloze sto je penal a sto nije…i to je problem veliki.

Mi smo i VAR zajebali,sve su to balkanska posla

Prika Prika, valjda pratiš i druge lige. I u top ligama je iz kola u kolo jedno te isti problem s VARom. To na kraju krajeva gledaju i pregledavaju ljudi, a ljudi griješe.

buz da,ali evo gore pogledaj video pa reci…ne mora biti ni Hajduk ni Dinamo ni Osijek…neka bude xy klub…jedno po meni sa jacim kontaktom nije penal a drugo s manjim penal…

Imas televiziju,sto kuteva,time se bavis cijeli zivot neko iskustvo i ti nakon sto ovo pogledas doneses krivu odluku…pa cemu onda VAR?

Ovo u drugim ligama se dogodi jednom u deset kola a u nas je svako kolo neki kurac

Znaj da volim ga ja jer on je prvak svita…znaj da volim ga ja Hajduka iz Splita!❤💙

Malo OT, ali Arena je bila puno jača, bar što se komentatora tiče.

Mucenje nogometa… ajme majko

Fenix opet se hajpas? 😂 Bas uzasna tekma, najgora ovog kola. Ali bodovi se broje, ne gleda se ljepota

Tko zna kad ću opet gledat takav prizor. A što se tiče utakmice, Hajduk je dominirao i zasluženo pobjedio na neugodnom terenu, ja zadovoljan.

Fenix rekao sam da je Istra zajebana ekipa. Ne kuzim sto njima fali da konacno odu u taj gornji dio ljestvice i ostanu tamo…

Istra je jedina ekipa koja iz nekog razloga nikako da ispadne iz lige ili bude na poziciji višoj od 8.

Mlakar na desnom krilu nema apsolutno nikakvog smisla. Melnjak bi pak mogao komotno u Katar umjesto Barišića.

Zanimljiva Istra, zaigralo čak 6 momaka u20 kategorije. Teško će do uspjeha, ali nadam se da će mladići ipak izboriti već legendarno 9. mjesto.

I da, ko je mislio da Belupo može složit toliko dobrih šansi.

Fenix tu cemo i ostat,ne trebas se brinuti.

Od pocetka smo tu gdje trebamo biti.

Hajduk dobar i ja zadovoljan

Prika tu cemo i ostat,ne trebas se brinuti

Već od idućeg kola ništa od toga jer je utakmica s Rijekom odgođena

Fenix

Gasi internet, motaj kablove, sudac sviraj kraj!!!!!

hehehehe

Fenix nema veze,bitno je da smo ovo rutinski odradili i ok izgledali…sad dva tjedna stanke ne znam je li bolje ili gore ali aj…

To stoji, dobro je Hajduk izgledao i odradio tekmu, pokupio bodove, ali… igrali su prakticki protiv juniora Istre.

Heat A Bože moj, svatko ima manu. Zašto bi on bio izuzetak?

Jesmo ovo izbjegli Young boyse i Anderlecht.

Bolje nije moglo iz ove skupine,ajde da i nas sreca pomazi..