Garrus_V ja sam imao nedavno priliku biti i razgovarati sa određenim ljudima iz Hajduka…i naravno niti sam bitan niti se ja sad s tim busam u prsa…ali sto hocu rec,jasno je receno da nigdje ne ide a pogotovo on dok nas netko ne izuje iz cipela!
Druga stvar,on ima 20 god danas mu pada sutra ce rasti,treba ga istrpiti,nema on 30 pa da je njegovo vrijeme proslo!
Treca stvar prodali su ga u Ameriku,a to sigurno nije njegova zelja,svatko normalan bi htio u Europu a pogotovo netko s njegovim potencijalom.S ovim su mu zavrsili karijeru!
Ne moze reci ni da ga je Biuk prislio jer o tome momku znam dosta pa tako i da sigurno nije to njegov nacin.
Kazu da se napada titula,ove godine,PAZI OVE GODINE jos nisu odustali,tako kazu…
Ali se KUNU da je iduca nasa ako ne bude ove a mi prodajemo…i Ljubu i njega…trenera je obecao pravog…jos cekamo…te price o tituli smo mu do sad vjerovali….
Jucer su dosle clanarine sad su 150kn a ne 100kn…to je najmanje bitno…bitno je da se dijele kalendari po kladionicama a clanovima se ne stavi ni kemijska od Hajduka…meni ti nista nije bitno ali govorim kako ostatak naroda prica…ja sam bio clan kad je bila 50 i kad bude 550 cu biti i nista mi ne treba poklonit…svi vjerno prate i vole…ima nas 90 000 clanova iduce godine ce biti 150 vidit ces…ali ono sto ocekujemo je da ispuni ono sto govori…nitko ga ne poteze za rukav za neke stvari a sam to govori!
Ne treba me pravit ovcom,osobno sam slusao sto govori i ovaj potez je kao da me pljune u usta.
Naravno tko sam ja,sasvim nevazno ali nisam ni budala.
Za sve zivo ima neka opravdanja,naravno postoji druga strana price za koju mi ne znamo ali on iznosi svoju…nisam mu puno vjerovao ali nakon ovoga nista mu vise ne vjerujem…za sve se pravdao i prodavao floskule!
Ima slobodo kao nitko do sad,pustalo ga se da radi sto ga je volja ali on zna sto je cilj i sve mu je krace nase strpljenje!
Zivot sam dao i zivotom navijam,sve mi je Hajduk ali ovakve stvari ne prolaze…bas me pogodilo iskreno!