• Gaming Vijesti
  • Indiana Jones and the Great Circle dobio paprene PC zahtjeve i sjajan launch trailer

Pročitaj na portalu
Članak

Indiana Jones and the Great Circle dobio paprene PC zahtjeve i sjajan launch trailer

Bethesda je objavila PC specifikacije za nadolazeći Indiana Jones and the Great Circle, a s njima dolaze i datumi globalnog lansiranja te novi trailer koji će oduševiti fanove legendarnog arheologa i druge.

herc

Ovo će biti grdo, ali za mene samo ultra BEBO!

Giphy - Nicolas Cage Hair GIF

Nije mi jasno kako većina igara izgleda grdo (a bogami ni ova ne izgleda ništa posebno), a traže nerealne zahtjeve gore nego Kriza 2007. godine.

Jel moguće da je id Software jedini PC developer koji akšuli zna kako se optimiraju i rade igre za PC?!

Gdje su ona lijepa vremena kad su sve velike igre izlazile samo za PS i Xbox.

chono

"Tell us you can't optimize a game without telling us."

Mala korekcija texta u članku : 3080Ti recommended za 1440p native.
    2060 minimum za 1080p Low. Malo steep, ali očekivano za novije igre. Zanima me kakva će biti optimizacija za konzole.

Kako je moguće da u preporučene zahtjeve stave 32 GB? Jesmo mi već u next genu? Na čemu su oni?

somethingwrong Mala korekcija texta u članku : 3080Ti recommended za 1440p native.

Što točno korigiraš?

Zero Na čemu su oni?

na nesposobnosti i nemaru curent gen -a kojeg neki još uvijek slijepo brane. Najgora generacija ikada!

Medjutim maschine games ili kako se već zovu su ionako već odavno pogubili kompas, tako da…

maverick Vjerujem da će na konzolama biti solidno iskustvo. Za PC se sudeći prema ovome i nisu naročito trudili, valjda zbog nedostataka resursa i/ili vremena. Samo ne znam kako su zahtjevi otišli toliko u nebo a još koriste i id Tech engine s kojim su dobro upoznati. Ovi koji to žele kupiti posebno bi trebali sačekati recenzije definitivno.

chono

Dvosjekli mač u svakom smislu, doduše mislim da je ovdje više do zahtjevnosti UE5 nego do same lijenosti devova kako se kaže. Budemo vidjeli IRL perfomanse jer mi se sve to čini nerealno kao i klasična NVIDIA reklama.

Edit: aha vidim da koriste inhouse engine. Ehh 🤷‍♂️

Fenix Nisi ništa krivo napisao. 3080 prema njihovom requ nije dovoljna za 1440p/60 na high s ograničenim (?) RT-om. What a time to be alive. Jedino me zanima, pošto u svakoj kategoriji navode da je potrebna grafička s podržanim HW RT-om, može li se RT uopće isključiti negdje u opcijama ako si netko kao Sterlok i možeš živjeti sretno bez toga.

Zero a još koriste i id Tech engine

To ti je dokaz da nije do engine, nego do nesposobnosti developera.

Kako Epic zna sa Unreal 5 engine? Kako je Namco napravio Tekken 8 da radi bez stutter?!

Kako Kojima napravio Death Stranding da se izvodi odlično i to još na tuđim engine?!

Kako se Doom Eternal koji izgleda bolje od ovog sranja izvodi na prosjecnim kantama u 100+ fps?!

Kako bluepoint napravi istu igru kao from soft koja izgleda bolje i vrti se bolje?!

Mislim da odgovore svi znamo, samo ignoriramo i branimo glupe korporacije koda su nam u rodu.

Zero Ovi koji to žele kupiti posebno bi trebali sačekati recenzije definitivno.

Ja sam mislio da je to već postalo pod default. Onaj tko u današnje vrijeme kupi igru day one (prednaruci) i dobije šrot pa onda još kuka ili još gore brani očite probleme, bolje da ne zna šta mislim o njemu…

@Fenix napisao si 3080. Edit: moja greška, napisao si da 3080 NIJE dovoljna

Zero da, ovo baš zbunjuje RT hardware je required?? Wtf

somethingwrong Ako se ne varam, ovo će biti prvi put za AAA igru da je to req na PC-u. Moja pretpostavka je da su stavili neku razinu HW GI-a (globalne iluminacije) koja traži neki bazni hardver koji to može podržati počevši od RTX 2060/RX 6600/Arc A580. To mi je nekako najvjerojatnije jer značajno poboljšava prikaz za razliku od efekta refleksija i sl., a skaliranjem na više prikaz je još bolji što jel, povlači i jači hardver. Vidjet će se kad DF nabaci tech obradu.

Zero Metro Exodus Enhanced, a ok to ne računa jer postoji obična verzija.

Zero nece, na konzolama ce biti los framepacing kao i obicno i bit ce najgore iskustvo. Kao reference stavljam stalker 2, hellblade 2, wukong, cp77, dying light 2… da ne nastavljam. Iz prve ruke mogu reci da sa grafom nize od navedene budu dostignuti napisani parametri, ali svejedno, preveliki zahtjevi s obzirom kako izgleda novi Indy (nista posebno)