Previše momenata je bilo. Stvarno teško uperiti prstom na samo jedan, osim samih igara sjećam se živo 3 momenta.
-kad sam kupio čipirani PS One, otpakirao i spojio, (začudo pakiranja se uopće ne sjećam)
Kako sam tad imao spojenu satelitsku i VHS rekorder na glazbenu liniju i 4 zvučnika u kutovima sobe, otkopčao sam VCR i taj zvuk prvog paljenja plejke je bio next gen sci fi, nisam očekivao ni sekunde tako nešto
- odlazak u nabavu igara i GT2 u svom Yugo Coral 65 4 vrata dok svira daleka obala i "Nema te" na radiju. Zapalio mi se volan u vožnji. Kontakt žmigavca. Ugasio mineralnom od po litre. Nastavio voziti.
Nedugo nakon sam se upgredao na Nissan Sunny Coupe GTi i uz zvukove "I wear my sunglasses at night " vozio sam ko da vozim Nissan Skyline GTR na Tokio stazi
- prvi put kad sam pobijedio frenda u MOH lokalnom MP sa dva kontrolera na plejci na slobodnom vikendu iz vojske. Lik je bio prirodni talent. Igralo se u piće za ekipu za subotu.
Šta se tiče samih igara:
MGS. Pobjeda nad Sniper Wolf, Psycho Mantis i borba protiv Grey Foxa. Peak gaming.
True Ending na Parasite Eve2. (Nakon xy prelazaka svih modova, Nightmare mode je bio baš to)
Zvuk odbrojavanja na Licence Testovima u GT2 i svako zlato.
Intro od MOH i MOH U
Resi 2 sa jednim mixed herb i 2 metka u magnumu