Uff, kod nas je priča krenula još prije nego šta sam se rodio. Moji su zajedno igrali Bugs Bunny & Taz: Time Busters dok su čekali moj release date
I onda evo mene, počeo se učit na PSone s Dualshock controllerom, buljio non-stop u kutiju koja mi je vjerojatno u top 3 console kutija ikad, skroz siva, kao da nije za djecu nego pravi komad tehnike, a iza sve te igre koje naravno nikad nisam igrao lol.
Imao sam hrpu demo discova i par igara, nikad prije nisam vidio all-black CDjeve, mislim da sam jedno vrijeme vjerovao da su cursed ehehe
Colin McRae 2.0, Formula 1, Simpsons Wrestling, World's scariest police chases, Mr. Driller, Muppets RaceMania, THPS2, Silent Hill (u kojem nisam mogao ni izać iz nekog dućana), sigurno je bio neki Twisted Metal, Quake II Demo…
I sjećam se prvi horror kojeg sam igrao… Medievil 2, zbog nekog razloga, doživljavao sam apsolutni terror kad god sam vidio Sir Daniela dok sam bio mali, igrao bih usred bijela dana i trčao van iz sobe vrišteći
Sigurno ima još masu toga ali sam počeo zaboravljat, s godinama je čitač otišao u k i sve manje i manje uspio učitavat disk, ako ga već nisu bacili, vjerojatno stoji negdje u podrumu na Cresu kod nonića 🙁
Čak i ako nisam igrao one najveće hitove, baš je bila jebena konzola, a i power on button je naj naj satisfying.
Sretan ti 30. sivonjo, ni ja ni moji te neće nikada zaboravit.