Komotno je i Dragon's Dogma 2 mogla biti među GOTY nominacijama.

DarkPunisher Neloše za "slabu godinu" za Sony

Kakva slaba godina. Jedino na PS5 možeš igrati sve nominirane igre za GOTY i 99% ostalih nominiranih.

escoban concord je flop of the century

Picek Komotno je i Dragon's Dogma 2 mogla biti među GOTY nominacijama.

Za najgoru igru godine, da.

herc Best Score & Music

Astro Bot

Final Fantasy VII Rebirth

Metaphor: ReFantazio

Silent Hill 2

Stellar Blade

Činjenica da Granblue Fantasy Relink nije nominiran u ovoj kategoriji je… poražavajuća.

foggy imam u igri cca 40h i igra mi je stvarno dobra. Kaj ti ne paše u igri?

Picek Baci oko u topic 🙂

Ove nominacije svake godine sve gore, pa tak i ove godine samo zaobilazim.

Izbor je jasan, bez previše dileme 😃

solidmerlin da je umjesto Balatra išlo bilo što drugo, još gora slika. Čekaju se Rockstar i Sony 1st party west studiji za kandidate sljedeće godine. Nekako ne vidim kandidate od Ubisofta i EA

Tuhy Stellar Blade nije u Goty nominaciji? Glupost…

Kao da ima ikakve šanse osvojiti. Nas kada ćeš vidjet da igra koja kod kritike drži prosjek 8 ocjenu pobjedi na ovakvoj smotri budalizma? Nikada.

kabegami Činjenica da Granblue Fantasy Relink nije nominiran u ovoj kategoriji je… poražavajuća.

Šta očekujes od nakupine holivudskog i novinarskog šljama?

Solid_Snake Najveći slander ikad po meni na GW je da Ace Combat 7 nije te godine bio ni nominovan za best ost.

Baš to, a sjetimo se i da Xenoblade Chronicles 3 i svi ostali dijelovi nisu dobili nagradu za soundtrack, a pomeli konkurenciju.

Heat

Bile su u to vrijeme dok se nisu pojavile na PC kasnije. Bloodborne.... je još uvijek.

Heat Tko je pravio tu sliku? Većina igara nisu PlayStation ekskluzive.

Emilijo u paintu.

maverick Baš to, a sjetimo se i da Xenoblade Chronicles 3 i svi ostali dijelovi nisu dobili nagradu za soundtrack, a pomeli konkurenciju.

Solid_Snake

kabegami

Potpis na ovo, kad sam vidio izbor kandidata za ovu godinu u toj kategoriji samo sam na eci peci pec kliknuo nešto da me pusti dalje na sljedeću kategoriju Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha