Komotno je i Dragon's Dogma 2 mogla biti među GOTY nominacijama.
The Game Awards 2024
Neloše za "slabu godinu" za Sony
DarkPunisher Da su dodali flopoftheyear i tu bi Sony pomeo
- Uređivano
DarkPunisher Neloše za "slabu godinu" za Sony
Kakva slaba godina. Jedino na PS5 možeš igrati sve nominirane igre za GOTY i 99% ostalih nominiranih.
escoban concord je flop of the century
Najveći slander ikad po meni na GW je da Ace Combat 7 nije te godine bio ni nominovan za best ost.
Na zapadu nista novo, osim woke pokreta.
solidmerlin da je umjesto Balatra išlo bilo što drugo, još gora slika. Čekaju se Rockstar i Sony 1st party west studiji za kandidate sljedeće godine. Nekako ne vidim kandidate od Ubisofta i EA
Tuhy Stellar Blade nije u Goty nominaciji? Glupost…
Kao da ima ikakve šanse osvojiti. Nas kada ćeš vidjet da igra koja kod kritike drži prosjek 8 ocjenu pobjedi na ovakvoj smotri budalizma? Nikada.
kabegami Činjenica da Granblue Fantasy Relink nije nominiran u ovoj kategoriji je… poražavajuća.
Šta očekujes od nakupine holivudskog i novinarskog šljama?
Solid_Snake Najveći slander ikad po meni na GW je da Ace Combat 7 nije te godine bio ni nominovan za best ost.
Baš to, a sjetimo se i da Xenoblade Chronicles 3 i svi ostali dijelovi nisu dobili nagradu za soundtrack, a pomeli konkurenciju.
Heat Tko je pravio tu sliku? Većina igara nisu PlayStation ekskluzive.
Emilijo u paintu.
- Uređivano
maverick Baš to, a sjetimo se i da Xenoblade Chronicles 3 i svi ostali dijelovi nisu dobili nagradu za soundtrack, a pomeli konkurenciju.
Potpis na ovo, kad sam vidio izbor kandidata za ovu godinu u toj kategoriji samo sam na eci peci pec kliknuo nešto da me pusti dalje na sljedeću kategoriju