Most anticipated game ce vjerojatno biti najgušća kategorija 😶‍🌫️

Da, gusto tako da će GTA pomest kategoriju.

herc Best Score & Music

Astro Bot

Final Fantasy VII Rebirth

Metaphor: ReFantazio

Silent Hill 2

Stellar Blade

Ovo mi smeta više nego Erdtree kao ekspanzija nominirana za igru godine. Mogu soundtrackovi bit fantastični, ali nemaju šta tražit na ovoj listi kad je većina pjesama skladana prije više od 20 godina.

Aj bar su stavili Stellar Blade i BM Wukong u neku od kategorija.

Po ovome kako su formirali. GOTY i best RPG će biti Shadow of the Erdtree.

Kako sam naveo već, vjerojatno najbolja ekspanzija ikad, ali ipak ekspanzija. I što me također smeta, je to što ER ima već previše puta ponovljen gameplay. Da, funkcionira, i zabavna je mehanika dok se ne overlevelaš. BMW i čak Stellar Blade imaju interesantniji combat.

Game of the Year - Elden Ring Shadow of the Erdtree

Best Ongoing Game - Final Fantasy XIV

Best Art Direction - Elden Ring Shadow of the Erdtree

Best Mobile Game - Zenless Zone Zero

Best Performance - Melina Juergens

Best Score & Music - Final Fantasy VII Rebirth

Best Adaptation - Fallout

Best Multiplayer - Helldivers 2

Best Independent Game - Balatro

Most Anticipated Game - Grand Theft Auto VI

Best Role-Playing Game - Elden Ring Shadow of the Erdtree

Content Creator - CaseOh

Best Action/Adventure - Astro Bot

Best Action - Black Myth: Wukong

Ne sviđa mi se sto expanzije mogu u neke kategorije, ali bas zato sam manje vise i uvjeren da ce ER pokupit sve sto moze.

Koje gluposti DLC kao GOTY…

Onda neka se i remsasteri broje i dajte TLOU2 opet GOTY 🤦‍♂️

@herc koja smijurija, ali ocekivano, takva je cijela mainstream industrija. Ceka se Steam awards, kao i obicno, Valve spasava cijeli gaming

Pobjednik večeri je Naughty Dog, samo da konačno najave novu igru.

Pa čak i dobro izgledaju nominacije, minus ova dva demake-a i elden septička dlc.

Nadam se da nijedna od te tri igre neće ništa odnjeti, ali svi znamo da nažalost hoće.

I fala Bogu nema one korejske sapunice gotovo nigdje na listi.

chono @herc koja smijurija, ali ocekivano

Još samo čekam da krenu s najavama kako će ovi iz Hollywooda biti tamo i uručivati nagrade, pa da bude debilana kao i svake godine.

Tuhy Stellar Blade nije u Goty nominaciji? Glupost…

Tako je! Koliko god ja volio Fromsoftware, smatram da su Stellar i Space Marine trebali biti u utrci za GOTY.

herc Content Creator

CaseOh

Illojuan

Techno Gamers

TypicalGamer

Usada Pekora

pekora dobija streamer award naravno.

Giphy - Hololive Peko GIF

Smijurija od nominacija, jebeni DLC nominiran za sve zivo, cisto ulizivanje, prestrasno.

renda Nisam ni ja da DLC bude igra godine ali realno Elden je meni top 1 na ovoj generaciji konzola. Da Elden ne postoji Erdtree bi mogao biti prava samostalna igra. I TotK je u biti DLC a guraju ga kao igru.

solidmerlin bio je i Blood and Wine, samo onda je bilo punokrvnih igara. Ima ih i sada, ali ih ne uvrstavaju u izbor