solidmerlin bio je i Blood and Wine, samo onda je bilo punokrvnih igara. Ima ih i sada, ali ih ne uvrstavaju u izbor
The Game Awards 2024
Lako što je Elden Ring bio nominiran za GOTY, veći skandal je što je ono govno od Star Wars-a bilo nominirano za išta.
- Uređivano
sanzo B&W je 10h igra, kao Astro Bot. I nema neki cjelovit oblik pricom. Vidi se da je dodatak kao side quest. Da su rekli evo Witcher 4: Blood and Wine kritike bi ga usrale do vrata. Istina danas fali konkurencije a B&W je super.
Ne bi se baš složio. Trebao bi baš rushat kroz main quest i izbjegavat sav side content da prođeš u manje od 20 sati . A priča je skoro pa standalone. Mogla bi se lagano odigrat bez da si Wild Hunt ni taknuo. Ima početak i kraj i lijepo je zaokružena. Da su željeli, moglo se je od toga napravit cijela igra.
Svejedno po meni nije trebao bit nominiran za RPG godine, pogotovo kad je već base witcher osvojio igru godine u prošlom natjecanju.
sanzo u pravu si, pomjesao sam sa Heart of Stone, na taj sam mislio DLC. Sto se mene tice nek najbolji pobjedi, DLC ili igra. Gledam kvalitet vise nego rang.
Nemam ništa protiv nominacija DLC-ova ili ekspanzija, ali baš u nekoj zasebnoj kategoriji. Ovo da DLC bude kandidat za igru godine - ok, nitko ne osporava kvalitetu, no prema tome može bilo kakav content pack biti igra godine. Iz moje perspektive to bi trebala biti nagrada za punokrvnu novu igru.
Također nisam fan da se u izbor uključuju bilo kakvi remakeovi, to su bez obzira na grafički facelift i dalje igre koje smo jednom davno već odigrali.
Komotno je i Dragon's Dogma 2 mogla biti među GOTY nominacijama.
Neloše za "slabu godinu" za Sony
DarkPunisher Da su dodali flopoftheyear i tu bi Sony pomeo
- Uređivano
DarkPunisher Neloše za "slabu godinu" za Sony
Kakva slaba godina. Jedino na PS5 možeš igrati sve nominirane igre za GOTY i 99% ostalih nominiranih.
escoban concord je flop of the century
Najveći slander ikad po meni na GW je da Ace Combat 7 nije te godine bio ni nominovan za best ost.