Slaba godina i loše vrijeme za nas rajske ptice, malo slatkog šećera za vene…

Dakle najbolja igra bi meni bila… možda Like a Dragon IW, onda Elden Ring DLC a FF7R tek započinjem…

@herc

Metaphor: ReFantasio ili Astro Bot za sada.

Za koji dan ćemo saznati kakav je Stalker 2 a u 12. mjesecu Indiana.

Meni je igra godine Helldivers II i to daleko ispred svega. Igra je baš čudo zabavna za igranje, a opet kvalitetna u svim aspektima. Zatim mi slijedi Silent Hill 2 Remake, mislim da tu nemam šta baš previše govoriti, svima je sve jasno. Rise of the Ronin je iznenađujuće nakon. Nisam baš previše očekivao od nje, ali nisam je mogao pustiti iz ruke sigurno mjesec dana, kompletno sam se uživio u igru.

Ne mogu se odlucit izmedju Pacific Drive, Astrobot ili Plucky Squire.

Stellar Blade. Doviđenja

StarFox_N jel ulaze te dvije igre u nominaciju uopce s obzirom na kasni datum izlaska? Ako ne, onda jedino Hellblade 2

Po meni DLC nikako ne bi trebao biti nominiran.

Meni je Sielnt Hill 2 Remake najbolje šta je ove godine izašlo.

Ovo za DLC sam čito da se namješta da Shadow of the Erdtree pokupi nagradu

chono Mislim da neće ući u nominaciju ali iako je tema uopće nisam razmišljao o Game Awardsu nego sam samo odgovorio na hercovo pitanje.

Po dojmovima igrača i kritike dvije igre koje sam naveo su najbolje prošle.

Objava nominacija je sutra u 17:30.

Objave možete pratit na ovom linku:

chono Silent Hill 2. Remake…. R e m a k e… jos gore od DLCa

Nažalost, da…. I igre koje spadaju pod reamke kategoriju ulaze u obzir za najbolju igru. Ovako sad što se sjećam…

2019. - Resident Evil 2 Remake
      2020. - Final Fantasy VII Reamke
      2023. - Resident Evil 4 Remake

Svi ti naslovi su konkurirali za GOTY na ceremoniji.

Ali, da se razumijemo… Silent Hill 2 Reamke mi djeluje odlično i svakako bih ga volio odigrati.

DarkPunisher da, zamisli da HL2 RTX osvoji goty nagradu. Znaci koji k

@herc bez daljnjeg Silent Hill 2 remake je jebeno odraden, samo po meni to je ista igra u novom ruhu. Sta je slijedece, Skyrim sa 300 modova kandidat za goty 2025? Nadam se da kuzis u kojem smjeru idem

Znaci Stalker 2 i Indie ne ulaze u nominacije? A možda će bas jedna od njih biti GOTY materijal.

Zapravo neka, ovo je samo samarcina ovoj generaciji i svima koji tupe kako ima odlicnih igara i IPeva. Generacija remakeova ce dobiti i takve GOTYe

chono Skyrim sa 300 modova kandidat za goty 2025? Nadam se da kuzis u kojem smjeru idem

Kužim i što je najgore, više se se smiješ zajebvati s time, jer ako uzmeš u obzir u što se ta industrija pretvorila, to sutra može biti stvarnost.

Ova godina je još gora od prošle. Ne bi mogao iz prve reci koja bi bila GOTY igra.

SH2 još nisam igrao kao ni astro bot-a ni helldiverse (još uvijek dosta skupe) što su po vecini mozda i najbolje 3 igre ove godine.

chono Razumijem što želiš reći i djelomično se slažem ali situacija uopće nije toliko loša.

Protivnik sam remastera. Ovu generaciju ih je previše i mislim da su nepotrebni.

Protiv remakeova nemam ništa protiv. Ako se radi o starim (odličnim) igrama.

I ako su odlični kao oni koje ću navesti.

Ovu generaciju sam odigrao Demon's Souls, tri Resident Evil i Dead Space remakeove.

Uživao sam isto kao prije 15 i više godina kada sam igrao originale.

Čak mislim da je to odlična stvar za igrače koji su propustili te igre jer budimo realni vrijeme ih je pregazilo.

Što se tiče novih igara i IP-a…

Definitivno ih nema dovoljno ali do sada se itekako našlo nekoliko fenomenalnih naslova.

Da, svi smo očekivali više ali ima dobrih igara.