foggy Ja sve kaj sam gledao je imalo popust..ps5 pro…bomboni…huawei satovi…pločice…
Manje bitno…bitno je da za minutu dvije dobijes popust ni orao ni kopao.
foggy Ja sve kaj sam gledao je imalo popust..ps5 pro…bomboni…huawei satovi…pločice…
Manje bitno…bitno je da za minutu dvije dobijes popust ni orao ni kopao.
Ma dobro, ali napraviš si tu karticu onda. Ne moraš upisivati fake podatke, napraviš jednom karticu i imaš ju.
Druga stvar je što su to fake popusti kao što se na PS5 Pro slučaju vidi, ali da se nekad naći i nekih stvari na sitnom popustu.
Jel imao netko slucaj da mu vent na konzoli na 10-15 sec krene bit bucan, kao da vent zapinje za nest ili da je netko prosuo mrvice u njega, i onda stane i sve ok?
Meni samo parizer upo, nisu mrvice….
Jel paše fan iz obične plejke u pro? Vent je koliko se cuje, cekam samo da umre. Morat će na servis, a 2 tjedna mi se baš i ne čeka.
Tak ti i treba kad si kupio Pro hehe
Ne znam kako je na PS5 Pro, ali na običnom PS5 za vent je dovoljno skinut samo masku, ne ideš toliko duboko da diraš warranty naljepnicu
Fenix Ne znam kako je na PS5 Pro, ali na običnom PS5 za vent je dovoljno skinut samo masku, ne ideš toliko duboko da diraš warranty naljepnicu
Ma isto, ništa tu ne možeš zeznut, maska se skida na klik, a vent je pričvršćen s 4 šarafa. Ispuhao sam malo taj dio i pazio da vent ne vrluda, ali isto je. Vjerujem da je jednostavno vent na umiranju. Vidjet ću sa Sanctom što vele ovih dana (sve uredno radi dok igram, samo je užasno iritantno).
sanzo Pošalji konzolu na servis i sviraj tjedan dana.
Sviram svaki dan, ali dosta mi je 1-2h dnevno gitare
https://www.eurogamer.net/ps5-pro-sales-fall-behind-ps4-pros-pace-in-the-us
Šteta što nema službene statistike.
Zero Ko bi reko s obzirom da je cijena duplo veca nego PS4Pro
A evo u Pevexu 660€ i nema neke pomane barem u mom krugu prijatelja/obitelji koji nemaju PS5 ili nemaju Pro, ja sam isto razmislio bi li uzeo, ali stvarno nemam potrebe.
Vecini bi bilo pametnije kupit moderniji TV, ljudi kupuju PSPRO a TV im je 5-10 god. star.
Baš čitam kako je Monster Hunter Wilds jedna od igara gdje je izvedba na PS5 Pro dosta bolja nego na običnom PS5.