• foggy

•  
    •  
    •  
    •  

Cijene disk igara su bas bas bolje od bilo ceg skoro digitalnog. Za opskurne zanrove ustedio bi duplo nego da odem na store po punoj cijeni.

Jesmo i mi snobovi, sami smo si to napravili.

To i ja govorim. Ako ostanemo samo na digitalnom na zatvorenoj platformi naj…smo ko žuti.😃

• Uređivano

Edit: Double post, može delete.

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  

solidmerlin Uvijek popust, apsolutno. Nekad ne, ovisi. Nekad po pola sa cacom, nekad dobijem kod. Uglavnom zesce guzenje na storu, a i nikad manje akcija.

Ps plus prvi put da uopce nije bilo akcije pred kraj godine, a sukladno tome prvi put ga vise ne placam.

foggy

@Tzereen

Al gledaj ovo.

Meni koji imam PS plus premium, ne igram igre odmah po izlasku osim ako je baš hit.

Često kupimo dvojica ili čak troje. Nemoram mijenjat disk da bi igrao nešto drugo, zatvorim pa idem na iduću. Znaju biti i popusti na storu.

Ili ovaj mjesec kad su dali jebeno kvalitetne igre na plusu, odigrao sam Ragnarok odmah po izlasku al ove ostale nisu za bacit.

Slažem se da je fizička igra jeftinija na launchu, prođeš i lakše ju odma prodat. Netko voli i kolekciju, čega je nažalost sve manje.

Siguran sam da PS6 bude lansiran kao digital only konzola a disc drive opet opcionalan ili ćeš imati bundle a na trgovcima bude da objasne detaljno.

Vodio sam razgovor sa prodavačem iz HG spota u Varaždinu, kaže čovjek da su rasprodali sve PS5 digital prije blagdana, ljude nije bilo briga, roditelji koji nisu nešto tehnički potkovani redom govorili kako imaju igre na računima. Djeca također. Očito Sony to prati a računica je dobra jer uštede na logistici, tiskanju, izdavanju a 90% ljudi (osim nas na forumu) neće preprodavat digital accounte ili kodove.

5 dana kasnije
      15 dana kasnije

doktor1

Ne znam moraju li staviti najnižu cijenu u zadnjih 30 dana u slučaju ovakvih popusta s klub karticom, ali da znam odmah bi ih prijavio.

Brijac Svaki put kad trebaš pevex klub karticu kod ulaska u dučan dođeš na info pult i kažeš da se želiš učlanit.

Daju ti papir i olovku. Napišeš fake ime,broj i mail i isti tren dobiješ na obicnom papiru kod kartice.

Uzmes artikl i na blagajni das taj papir sa kodom. Naplate s popustom i kod izlaska baciš papir u smece.

Dakle ovo nije drugo nego hebanje u mozak s obzirom da vecina ako ne i svi artikli su jeftiniji s tom "karticom".

• foggy

•  
            •  
            •  
            •  

doctorfreak Dakle ovo nije drugo nego hebanje u mozak s obzirom da vecina ako ne i svi artikli su jeftiniji s tom "karticom".

Vidim da slabo ides u Pevex. Rijetko koji je jeftiniji, stvarno rijetko.

foggy Ja sve kaj sam gledao je imalo popust..ps5 pro…bomboni…huawei satovi…pločice…

Manje bitno…bitno je da za minutu dvije dobijes popust ni orao ni kopao.

• Brijac

•  
              •  
              •  
              •  
            • Uređivano

Ma dobro, ali napraviš si tu karticu onda. Ne moraš upisivati fake podatke, napraviš jednom karticu i imaš ju.

Druga stvar je što su to fake popusti kao što se na PS5 Pro slučaju vidi, ali da se nekad naći i nekih stvari na sitnom popustu.

6 dana kasnije

Jel imao netko slucaj da mu vent na konzoli na 10-15 sec krene bit bucan, kao da vent zapinje za nest ili da je netko prosuo mrvice u njega, i onda stane i sve ok?

• sanzo

•  
                •  
              • Uređivano

foggy

Ne, imam dasku za rezanje kruha, ne koristim konzolu za to pa nema ni mrvica u njoj 😃

sanzo Drago mi je zbog tebe 🙂

Meni samo parizer upo, nisu mrvice….

Jel paše fan iz obične plejke u pro? Vent je koliko se cuje, cekam samo da umre. Morat će na servis, a 2 tjedna mi se baš i ne čeka.

foggy

Imaš garanciju još više od godine, isplati ti se ić otvarat dok ne isteče?

Tak ti i treba kad si kupio Pro hehe