A šta radi jebeni Bloober sa SH2?

Ništa ni riječi.

Nabijem ih

doktor1 Pa maknuli su PSSR i ostavili default TSR upscaler kakav je i bio na performance mod. Nije da ne misle na Pro vlasnike.Ha-Ha-Ha

Dobri rezultati PRO verzije

Zero

Da u Performance modu

Fidelity i dalje ima PSSR i shimering. Koji pretvara sva svjetla u igri kao da trepere!!

Jebeni idioti. Ništa, nikakve vijesti, na Xu samo trube da se glasa za njih bla bla, a u komentarima ljudi trube da poprave jebenu PRO verziju igre.

Morončine

doktor1 Možda poprave, možda ne. Barem bi mogli napraviti ovo što su i za performance mod. Ali kad imaš podatak da 3/4 igrača igra na performance modovima njima je računica jasna. S obzirom da je Konamijeva produkcija, teško da nešto može iznenaditi po pitanju naknadne podrške. Valjda MGS3 ne bude bolovao od tih dječjih problema.

Prelazim Alan Wake 2 te sam bacio oko na usporedbu.

Quality mod sa PSSRom izgleda 1000x bolje! Ondaj shimering, (ništa previše izražen) sam vidio samo na početku u gradu, a ovdje u šumi voda izgleda 100x bolje i čišće! U Performance modu je shimmering užasan na vodi šta se može vidjeti.

Pogotovo u pokretu; neusporedivo!

Na svim slikama je isključen film grain

A ray tracing prezentaciju digne na još veći nivo

Neznam dali je igra dobivala kakav update nakon onog digital foundry videa, mislim da nije, ali usudio bi se reći da je taj video missleading.
        Ja blejim u 65" televiziju tražeći onaj shimmering tu u šumi i neznam tko je lud. Slika je kristalno čista. Sreća žena spava i zatvorio sam vrata da me ne vidi kako blejim u ekran sa 10 cm udaljenosti.

Povezano s diskusijom: [unknown discussion]

Nakon novog patcha za AW2 PSSR je definitivno way to go.

U pokretu je slika čista a i kada je statična 98% vremena izgleda bolje nego bez istog!

doktor1 Kolika je razlika između Quality Pro i Balanced Pro? Imam i drugu opciju dostupnu, pa izgleda zanimljivo. Vratit ću se Alanu poslije Indija. Nije me toliko primio kao prvi dio, iako mi je početak drugog dijela djelovao kao najbolji ikada.

Brijac Ovak ti poruka izgleda, barem meni

Prijavi ga inspekciji foruma.

Flipper

Pa vizualno ne vidim razliku.

Kao da je ray trecing refleksija nešto oštrija na qualy.

Mislim da je balanced + PSSR idealno.

Flipper

Nakon igranja, defintivno je balanced + PSSR!

40 FPSa je puno bolje nego 30, a šta ja vidim, grafika je ista sa ray tracingom!

Malo gameplaya; na hard. Samo neznam zašto mi je youtube video ispran; snimljeno u 4k sa HDRom, na sticku je ok video, na youtubeu proljev…

doktor1 Za vikend kada krene godišnji počinjem s igrom.

Znači balanced pssr 40fps + RT je way to go?