I ja danas radim preorder, dvoumio sam se no kad sam vidio recenzije nema druge.

Picek

Ne sjećam se, igrao si prije neki monster hunter?

sanzo igrao sam MH World još 2018. kad je izašao, nekih par mjeseci. No sad bih se posvetio malo više igri. Ako ćeš igrati, možemo skupa, možda složiti neki klan.

Picek

Priču ću proć sigurno sam, volim prvo isprobat svaki fight solo, ali ako ti treba pomoć za bilo koji hunt samo piši.

sanzo slažem se, MSQ ću i ja riješiti solo no kad krene endgame content onda će se igrati ziher co-op.

Picek

Vjerujem da će i @foggy igrat, samo on će imat 50 sati do nedjelje i imat sve krune do kraja drugog tjedna 😃

Ja imam nešto laganiji ritam igranja.

• foggy

•  
                •  
                •  
                •  
              • Uređivano

sanzo Imam već 50h, a nisam ni krenuo 😃

Za krune ovaj put dolaze Binocularsi pa ce bit lakse mjerit.

svrbi me da uzmem ali mislim da neću još. treći mjesec sam doma i imam posla oko kuće. Ako uzmem ovo neću ništa napraviti.

ja se nadam da će kasnije biti kul eventa kao sto je worlds imao. Leshen quest sa Geraltom je bio savršen, a bome i ff14 quest.

fensisuperstar kreće se igrati u petak i kad zatrolamo forum raznoraznim stvarčicama iz igre dajem ti vremena max do subote da ćeš popustiti, zajebat okućnicu i baciti se na MH 🤣

Picek pa da. Samo cekam faggya kad ga prestignem u contentu da kaze da sam izara jer koristim OP buildove.

Meanwhile ja sa sword shieldom pustam palica da sam ubija kao sto mi je u worldu radio

Giphy - laughing GIF

fensisuperstar Mudro odigrano. Prvo, kao imas posla pa neces igrat. Onda ces kao krenut kasnije - znaci cekas po obicaju YouTube buildove pa ces se kurcit kak si najbolji. Same old fensi njub

Twillight

Može se na slabijim čudovištima to napravit samo ti borbe traju preko 40 minuta i užasno je dosadno.

sanzo mozes na 99% bosseva to napraviti. Ali da traje. Mislim ako igras aktivno onda ne traje xD

@foggy imam za farbat nekoliko prostorija gletat i obavljat radove. Imam 4 sobe 2 wca hodnik i vanjski zid na terasi za rijesit. Ali ako imam mogucnosti sve ulazem u palico gear.

fensisuperstar

Ako igraš aktivno onda ga ne ubija palico sam 😃

Ima ljudi koji su i fatalisa prošli tako da samo palico napada, može se, samo prvo trebaš proć sam da dobiješ gear za mačku, sve savršeno postavit i znat mamit čudovište da napada tebe i da vas ne ubije. Čini mi se ko više truda nego igrat normalno.

Za samo stajat na mjestu i jest dok se mačka bori možeš sa lakšim čudovištima, kasnija će ili ubit nekog ili će vrijeme isteć.

sanzo Ako igraš aktivno onda ga ne ubija palico sam 😃

gle. ima ljudi koji sa palicom ubiju extreme behemota u 90 sekundi. sleep meowcano i snowman

sanzo To je bug. Radi samo na PC-u ako varaš.

znam da. Nisam to ja koristio. Just saying. Nije varanje, to je glitch. Snowman multiplicira projektile od meowcanoa. Varanje bi bilo da koristiš cheat engine kao što neki ljudi koriste.

Ti veliš da je ovo cheat. Ja velim da je ovo glorious.

Ja velim da bi se prije ubio nego koristio glitcheve ili broken buildove koji 1shotaju bosseve. Di je tu zabava?

• sanzo

•  
                                  •  
                                • Uređivano

fensisuperstar Ti veliš da je ovo cheat. Ja velim da je ovo glorious.

I zato sam protiv toga da postoji crossplay sa PC igračima. Nek te glorious stvari drže van moje igre 😃

DarkPunisher

Ne postoje broken buildovi, ovo je čisti exploit koji bi bio patchan iz igre da je PC verzija ikad bila relevantna za Capcomove eventove.