I ja danas radim preorder, dvoumio sam se no kad sam vidio recenzije nema druge.

Picek

Ne sjećam se, igrao si prije neki monster hunter?

sanzo igrao sam MH World još 2018. kad je izašao, nekih par mjeseci. No sad bih se posvetio malo više igri. Ako ćeš igrati, možemo skupa, možda složiti neki klan.

Picek

Priču ću proć sigurno sam, volim prvo isprobat svaki fight solo, ali ako ti treba pomoć za bilo koji hunt samo piši.

sanzo slažem se, MSQ ću i ja riješiti solo no kad krene endgame content onda će se igrati ziher co-op.

Picek

Vjerujem da će i @foggy igrat, samo on će imat 50 sati do nedjelje i imat sve krune do kraja drugog tjedna 😃

Ja imam nešto laganiji ritam igranja.

• foggy

•  
                •  
                •  
                •  
              • Uređivano

sanzo Imam već 50h, a nisam ni krenuo 😃

Za krune ovaj put dolaze Binocularsi pa ce bit lakse mjerit.

svrbi me da uzmem ali mislim da neću još. treći mjesec sam doma i imam posla oko kuće. Ako uzmem ovo neću ništa napraviti.

ja se nadam da će kasnije biti kul eventa kao sto je worlds imao. Leshen quest sa Geraltom je bio savršen, a bome i ff14 quest.

fensisuperstar kreće se igrati u petak i kad zatrolamo forum raznoraznim stvarčicama iz igre dajem ti vremena max do subote da ćeš popustiti, zajebat okućnicu i baciti se na MH 🤣

Picek pa da. Samo cekam faggya kad ga prestignem u contentu da kaze da sam izara jer koristim OP buildove.

Meanwhile ja sa sword shieldom pustam palica da sam ubija kao sto mi je u worldu radio

Giphy - laughing GIF

fensisuperstar Mudro odigrano. Prvo, kao imas posla pa neces igrat. Onda ces kao krenut kasnije - znaci cekas po obicaju YouTube buildove pa ces se kurcit kak si najbolji. Same old fensi njub

Twillight

Može se na slabijim čudovištima to napravit samo ti borbe traju preko 40 minuta i užasno je dosadno.

sanzo mozes na 99% bosseva to napraviti. Ali da traje. Mislim ako igras aktivno onda ne traje xD

@foggy imam za farbat nekoliko prostorija gletat i obavljat radove. Imam 4 sobe 2 wca hodnik i vanjski zid na terasi za rijesit. Ali ako imam mogucnosti sve ulazem u palico gear.

fensisuperstar

Ako igraš aktivno onda ga ne ubija palico sam 😃

Ima ljudi koji su i fatalisa prošli tako da samo palico napada, može se, samo prvo trebaš proć sam da dobiješ gear za mačku, sve savršeno postavit i znat mamit čudovište da napada tebe i da vas ne ubije. Čini mi se ko više truda nego igrat normalno.

Za samo stajat na mjestu i jest dok se mačka bori možeš sa lakšim čudovištima, kasnija će ili ubit nekog ili će vrijeme isteć.

sanzo Ako igraš aktivno onda ga ne ubija palico sam 😃

gle. ima ljudi koji sa palicom ubiju extreme behemota u 90 sekundi. sleep meowcano i snowman

sanzo To je bug. Radi samo na PC-u ako varaš.

znam da. Nisam to ja koristio. Just saying. Nije varanje, to je glitch. Snowman multiplicira projektile od meowcanoa. Varanje bi bilo da koristiš cheat engine kao što neki ljudi koriste.

Ti veliš da je ovo cheat. Ja velim da je ovo glorious.

Ja velim da bi se prije ubio nego koristio glitcheve ili broken buildove koji 1shotaju bosseve. Di je tu zabava?

• sanzo

•  
                                  •  
                                • Uređivano

fensisuperstar Ti veliš da je ovo cheat. Ja velim da je ovo glorious.

I zato sam protiv toga da postoji crossplay sa PC igračima. Nek te glorious stvari drže van moje igre 😃

DarkPunisher

Ne postoje broken buildovi, ovo je čisti exploit koji bi bio patchan iz igre da je PC verzija ikad bila relevantna za Capcomove eventove.

DarkPunisher Di je tu zabava?

ja samo velim da se može. Ja ne bi koristio ali neću reći da nije savage as fuck. Ja više volim da moj Palico radi abnormalan dmg. Ja igram uvijek minion buildove ako je moguće. U Poe 1 sam dosta dugo igrao sa minionima. Kad bih nabio gear do ibera to je čistilo 3 ekrana ispred. U PoE 2 isto igram minione. Doslovno imam 10 undead alhemičara koji čagaju i bacaju jebene molotovljeve koktele i haos brate. To nije stvar da ne mogu sam. Ja sam u svim tim igrama igrao i melee buildove i mejđove ali ono što najviše volim je… Volim kad drugi rade za mene. Po meni postoji samo jedno oružje sa kojim dokazuješ da si baja with big jaja. Longsword. THE hunter oružje. Zahtijeva apsolutno savršen timing i radi abnormalan dmg.

ALI ZAŠTO SE TRUDITI KAD STEVO HEZBOLAH EXSPERT ZA EXPLOZIVNE NAPRAVE.

To je stvar stava. Boss opali supernovu a Palico diže tegove kao da je nakemijan, zavibriraju mu jaja. Feels good.

DarkPunisher

Kužim kad u PoE tako nešto napraviš, igra je ionako držanje jedne tipke i sortiranje loota, nije da propuštaš nešto ako se sama igra 😃

Sav gušt Monster Huntera su fightovi sa zanimljivim čudovištima. Ne vidim baš smiso da kupiš igru i preskočiš borbu koja je njen glavni adut.

sanzo igra je ionako držanje jedne tipke i sortiranje loota

pa ako je tako volio bih tebe vidit da držiš jednu tipku 😃 pick a build any build. Ja imam onak preko 7k sati, očistio sam sve endgame bosseve i sve pinnacle extreme bosseve. Sa velikim brojem buildova. Neš vjerovati ali path of exile je podosta teži od monster huntera.

tako sam isto koristio i madness build za pvp u elden ringu. Zašto bi koristio nešto bezveze kad se ljudima mogu usrati u život. Treba ga i dalje znat igrati.

fensisuperstar

Ma ne treba mi ni jedna tipka, znam ja da bi mi ti našao ultra mega giga chad op build di ne moram ništa stiskat i a bossevi samo padaju. 😃

Ajde, zezam te, igraj kako oćeš, samo ako online radiš ovakve stvari sjeti se da dobar dio igrače ne voli kad im se glitcha igra, pogotovo ako prvi put prolaze neki fight.

za fanove

sanzo Ajde, zezam te, igraj kako oćeš, samo ako online radiš ovakve stvari sjeti se da dobar dio igrače ne voli kad im se glitcha igra, pogotovo ako prvi put prolaze neki fight

rekao sam da ja to ne radim. Meni je frajer ušao jednom u igru kad sam trazio help bacio jedan kamen ubio bossa i onda mi je počeo dropati stvari ja sam instant udario Alt F4. To je cheater teški bio. I vidio sam online ljude koji si modaju statse., To je cheat. Ali ok ovo sa snowmanom je gličara teška. Ali palico koji radi insane damage i ne prima nikakav dmg dok mu daješ da šmrče belo. Legit as fuck.

Ali ima nešto u tome da radiš abnormalan damage. Ne pričamo o malim brojevima. To me podsjeća na Terrariu kad sam dignuo sve moguće najjače accove sa najbolji statsima i weapone i onda kad me napadnu jebeni Alieni a ja 4 ekrana lijevo desno gore i dolje brišem. Apokalipsa. Nebo gori, žene i deca plaču, padaju mrtve ptice s neba. Wake up and choose violence jbga.

Longsword zahtjeva savršen tajming, ali da je THE hunter oružje i nije, samurajski mač mi je totalno ne hunter oružje. Ili Greatsword ili Bow.

Ako hoćete easy mode, elemental lbg ili sticky/cluster hbg (jedini minus ovog builda je što je gear/jewel heavy)

Twillight

Minus je i da primaš double damage, pa se greške puno strože kažnjavaju. Svako oružje ima svoje specifičnosti i gušt ga je igrat kad naučiš.

Je neko već odlučio s kojim će igrat Wilds?

sanzo ma nema grešaka,sticky 3 i svi padaju prije nego uopće dođu do tebe. Imaš vremena za quicky craft i spammas dalje. HBG je stvarno braindead u endgameu Icebornea.

Krenit cu sa Longswordom, imam tonu tonu sati u Riseu i Iceborneu tako da mehaniku imam u malom prstu, plus kako je fensi rekao najatraktivniji mi je taj sword dance.

Nakon toga bow iako znam da ću nakon stotine sati imati buildova sa svim oružjima u stashu

Twillight

Ja volim svaku igru počet sa nekim drugim oružjem. Za sad mislim da ću Dual Blades, ali stignem se još predomislit do sutra navečer.

Long Sword FTW! Ne mogu se ja od tog odvojit 😃 I još gadovi dograde movesete svakom igrom pa novih 200h učim što sve mogu. Ajme meni nije mi dobro, već u glavi stišćem trokut + krug da counter bacim. Koji je to ses od moveseta

Preload complete. Tj, još 3h uz šrot-com ovih dana.

Preload jučer napravljen, sad samo sutra doći s posla i rokati.

• foggy

•  
                                                •  
                                                •  
                                                •  

Javite se u ponoć da bacimo koju skupa. Makar mislim da prvo ide solo par sati uvoda pa tek onda otvara MP. Ćemo da vidimo.

foggy

Možda uspijem napravit lika i mačku prije nego odem spavat. Teško da će mi se dat dugo igrat, sutra je radni dan.

• foggy

•  
                                                    •  
                                                    •  
                                                    •  

sanzo Teško da će mi se dat dugo igrat, sutra je radni dan.

To je problem za jutarnjeg sanzu, večernji sanzo s tim nema problema 😃

Ak izdržim do 23h budan je super tako da će se igrati sutra čim dođem s posla.

foggy

Večernji sanzo će zaspat u 8 danas jer cijeli dan kopam po nekoj glupoj bazi di su mi krivo stvarali zapise mjesec i pol prije nego su se sjetili javit da im "ne radi dobro" i pitanje kad ću bit gotov.