Monster Hunter Wilds
Znači ako im je vjerovat, imamo novi World/Iceborne. Desno oko mi kreće titrat, najavljuje manjak magnezija i kretnje.
MH mi je uvijek bio zanimljiv. World mi je prvi koji sam probao ali i zavrsio. Nakon toga sam probao Rise 2 puta ali me nije zadrzalo. Ovo vjv necu ni probati.
foggy pazi se invejdova. Gotov si.
fensisuperstar Srecom ovo je igra za prave muskarce i samo coop postoji, a ne i ta pizdunska posla s ledja koja ti preferiras.
foggy otvorit nekome anus u soulsima i elden ringu je vrhunac zabave. Ti to izbjegavas. Zato i jesi nadrkan stalno
fensisuperstar otvorit nekome anus
Monster Hunter Anus
Igra kupljena, sad još odabrat oružje koje ću igrat
I ja danas radim preorder, dvoumio sam se no kad sam vidio recenzije nema druge.
svrbi me da uzmem ali mislim da neću još. treći mjesec sam doma i imam posla oko kuće. Ako uzmem ovo neću ništa napraviti.
ja se nadam da će kasnije biti kul eventa kao sto je worlds imao. Leshen quest sa Geraltom je bio savršen, a bome i ff14 quest.
fensisuperstar kreće se igrati u petak i kad zatrolamo forum raznoraznim stvarčicama iz igre dajem ti vremena max do subote da ćeš popustiti, zajebat okućnicu i baciti se na MH
Picek pa da. Samo cekam faggya kad ga prestignem u contentu da kaze da sam izara jer koristim OP buildove.
Meanwhile ja sa sword shieldom pustam palica da sam ubija kao sto mi je u worldu radio
fensisuperstar palica da sam ubija kao sto mi je u worldu radio
fensisuperstar Mudro odigrano. Prvo, kao imas posla pa neces igrat. Onda ces kao krenut kasnije - znaci cekas po obicaju YouTube buildove pa ces se kurcit kak si najbolji. Same old fensi njub