Nije ni Pro verzija super, scene u trecem settlementu su… nemam rijeci. Sto se desava s poligonima i ucitavanjem resursa is beyond me, nesto tak strgano nisam vidio od low res vrata u FF remake igrama. Samo, ovdje je jos gore.
Izgleda da imaju nekih problema s tim ucitavanjem textura, ali van scena nisam skuzio probleme. Scene su ionako nebitne, a gameplay je 100% ispoliran sto je jedino zapravo i bitno.
Stvarno ne treba nikog pravdat za proizvod koji masno naplate a nije na razini po svim kriterijima. Nadam se da ce uskoro to patchirat, a kao sto Sanzo kaze, gameplay je ovdje top notch, tu su isporucili.

Ima kasnije jos problema, ali ta zona je jako losa, puno puta mi se texture okolo ne ucitaju ili titraju. Desilo mi se da fajt sa jednim bossom ima isti problem, koza mu je ostala sa low res texturom, a onda i weapon od tog bossa dobrih par min da ucita bolje texture. To mi je bas ubilo imerziju, ali van toga nisam imao probleme. Mislim da ce to fixat uskoro, moraju jer ovo je bas broken s te strane. World nije imao tih problema a bio je prekrasan i krcat detaljima.