Twillight Slozio bih se i s tim, donekle. Fali mi malo challenga generalno, ali wound sistem mi je ok, pogotovo kasnije kad te u 2-3 hita ubiju. Tu znaci dosta, i nije mi smetao. Nije mi sve bilo lagano, ali laganije od Worlda i Iceborna svakako. Kad si na podu i ide napad, nikad me nije pogodio. Kao da su namjerno nullali damage kad je kriticno. Design monstera je suboparan i na slicnu foru.
Moj najveci problem su settlmenti, osjecam da su rastrkani i neman feeling huba. Rise je tu briljirao, predivna mjuza, sinergija svakog kutka - ovdje vise ne znam ni tko je tko nit me uopce briga. Jos uz tehnicke probleme vec poruzni i siromasni settlmenti imaju jos i taj minus.
I naravno item managment ne kuzim, sve je kompliciranije nego prije. Pa jel ja moram svaki put uc u sator i loadat loadout da rastockam sve? Btj potrosim shock i trapove, moram u sator i ponovno ih prabacivat i slagat ako ne zelim loadat loadout. I ove fore da svaki jebeni put moram 2 puta cancellat item da ode u box…
I da, skoro zaboravih - lokacije su mi ok, ali ovaj auto navigation sistem doslovno je ubio exploration. Samo sjednem, kliknem i nemam opce pojma gdje je sta jer igra sama sve odradi za mene. Totalni promasaj i to mi je zao jer neke lokacije su mi predivne, pogotovo suma.
Pecanje su usrali, kamera je govno, ne vidis ribe u daljini.
Naravno, i kuhanje mi je sranje, te sustav razmjene namirnica.
Za tempered equipment jos ne mogu reci previse, ali koliko kuzim on je bolji od bilo kojeg oruzja monstera.
Kak sjebat serijal toliko?