Skupio konacno end game set. Ova Artisan oruzja su OP as fuck, dolaze sa 3 slota koja imaju 3 socketa za decorationse i idu 5 levela up gdje se moze nastancat affinity i attack power dodatno i nema skoro nikakvog smisla izradit ijedno monster oruzje. Malo lame, vise volim monster weaponse.

Sad jos imam malo dekoracija farmat pa da dignem affinity i weak exploit, armore na max level i ne znam sto dalje.

Krune je lako farmat, imam jos i nesto endemic trofeja i imam sve.

Side content naspram worlda razocaravajuc. Meni je ovo cvrsta osmica, ali po apsolutno nicemu devetka.

Tempered end game monsteri su jedini challenge u igri.

foggy

Slično mišljenje imam uz to da meni ni World nije imao puno bolji side content i da ni Tempered monsteri nisu dovoljno teški ako igrađ coop. Solo su zabavni, ali vidi se da su smanjili težinu.

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  
      • Uređivano

sanzo Jesi mozda Evente odradio? Nisam jos gledao sto su i sto nose. Iduci event je Muzutsune, taj je bolji od pol roostera skupa ovdje - Rise je bio pun dobrih fajtova

foggy

Jesam, ima event za dobit neku bezveznu kacigu i 2 za farmanje stvari (hrana i armor sphere). Ništa posebno zanimljivo za sad. Mizutsune je tek sljedeći mjesec tako da ću mislim sad polagano par huntova na dan i igrat nešto drugo dok ne dođe.

Meni je dizajn novih čudovišta dosta dobar i fightovi bi bili ok da nisu tako lagani. Stvarno su masovno olakšali sve. Jedini put kad sam solo izgubio hunt je kad sam u low rank armoru probao ubit tempered Arkvalda od 5 zvjezdica. Osim toga sam možda 3 put cartao sve skupa u igri. Stun valjda više ne postoji, statusi su slabiji i brže nestanu, kad te sruše možeš se s pticom dignut i healat na njoj… Još ove rane stalno možeš aktivirat.

Čak su i grind potpuno maknuli, 2 put ubiješ čudovište i imaš cijeli set. Na kraju se sve svodi na rollanje artian oružja, a to ne izgleda toliko zanimljivo.

U Worldu su već počeli s tim da olakšavaju većinu toga i svaki nastavak još malo više idu prema tome.

sanzo Čak su i grind potpuno maknuli, 2 put ubiješ čudovište i imaš cijeli set

Je je, 20 Xu-a sam pobio da dobijem Fang+ za helmet. Vecinom pada, ali ne bas tak darezljivo, barem meni. Gemovi nekih po par puta nista.

Ganjam trofej za 30 whopper riba, znaci najgori trofej u igri. Katastrofa, zasto to uopce ubacit… kontrole uzas, kao da nisu dobro napravili taj fishing.

foggy

Kad gledaš huntove na mapi pokaže ti točno koji tip itema će dropat, ako ti treba gem, nađeš fight koji ima gem u nagradama i imaš 100% da će past.

Treba ti više komada, možeš spremit fight kao investigation i evo ti 5 sigurnih gemova.

Ovaj recimo ima suguran gem i bar 5 komada za artian oružja rank 8 + dodatne nagrade:

sanzo U te jedva upadnes, jedino da iskopam sam ak me za gem potrefi. Ovo drugo je rng, fang + je smrt. Osim tog nisam imao problema, ali pol dana sam farmao fang

foggy

Pa sam si ih složiš. Možeš pomicat vrijeme dok se ne pojavi gem u nagradama i onda ga spremit. Xu Fang uvijek dropa ako mu razbiješ usta.

sanzo istina, rest pa claimam sta hocu. Skupio sam par kruna uz pecanje, spremio kao investigation. Krune nece bit tesko nafarmat, ne moras se niti trudit uopce.

foggy

Ma sumnjam da će mi se dat. U worldu sam obavio uz igranje, teško da ću ti skupit 300 sati, radije se vratim na gen ultimate na switchu, zabavnija mi je igra.

Kopirano iz drugog topica

Monster Hunter Wilds Review | PS5 Pro

Igra zbog koje sam uzeo Pro, i drago mi je da jesam. Nakon zadnjih par patcheva nisam primjetio više one texture probleme, iako povremeno bude toga. Sve u svemu, meni odličan ali ne baš 9/10 jer em je bilo glitcheva, em mi je rooster malo slab, em… Sve to em piše u reci, pa bacite oko.

https://foggyproductions.com/reviews/fullreview/monster-hunter-wilds

8 dana kasnije

Hunters Hub, Mizutsune i HR Zho Shia sljedeći tjedan, prvo arch tempered čudovište krajem mjeseca i Lagi potvrđen za drugi update.