• sanzo

•  
    •  

DarkPunisher

I ja računam, to je Capcomu najveći projekt sa planiranim sadržajem najmanje sljedeće 2 godine. Moraju speglat probleme kako tako.

Znaci dobro da nisam kupio igru na steamu jos xD

• sanzo

•  
    •  

foggy

Ne kuzim, ili ja imam srece, ili trebam nove naocale 😃

Zavrsio sam bas low rank i sad ne mogu u treci grad dok ne odem dalje po prici pa da probam malo trcat po njemu.

foggy Svima je isto, nema veze koji mode.

Loša optimizacija jbg. monster hunter world sam recimo morao igrati na dx11 modu jer se dx12 rušio stalno i imao memory leakove.
    Ispeglat će na konzolama prvo definitivno.

sanzo Nisi jos dosao do tam. Nema sanse da tebi to radi dobro, nema te srece, sjebali su nest s tim. Slikaj prvi High Rank quest, da ti kazem jesi corav 😃

Sricom pa nije igra od SE, bili bi jako razocarani ovim brojkama

foggy

Mislim da mogu pokrenut onaj fight sa vatrenom hobotnicom sa slike gore ponovo pa poslikam, možda sam ja naviknut na switch grafiku pa mi ovo izgleda bolje nego stvarno je 😃

• foggy

•  
          •  
          •  
          •  
        • Uređivano

sanzo I ja sam tak razmisljao dok nisam malo procitao dojmove 😃 World na momente izgleda kao next gen igra za ovo, a ovo dok su prve 2 regije je next gen za World. Svasta jebote.

P.S - switch axe elemental napadi su ajme. Kakvi predivni effecti. Top notch stuff.

• sanzo

•  
          •  
        • Uređivano

@foggy

Evo probao ponovi fight i nisu mi onako cudne tekdture ko na ovim primjerima koje si linkao.

Nije bas ni neko posebno lijepo cudoviste za slikat. Vjerojatno najgori dizajn u ovoj igri.

• foggy

•  
            •  
            •  
            •  

sanzo Yep, same old groblje. World je izgledao ljepse, jebo me pas. Taj octopus ima texture jao meni. Odsjaj na 240p texturi.

Sad skidam neki 1.040 patch, pa cemo vidit sta su kakti fixali.

foggy

Po patch notesima ništa vezano za grafiku, samo par bugova

• foggy

•  
              •  
              •  
              •  
            • Uređivano

@sanzo Kak napredujes? Ja sam main rijesio, sad su Rank 4 questovi i HR cap pa pomalo derem. Ima dosta side misija sto mi je jako drago, tak da pecam 🙂 i kad smo kod toga, pecanje i kamera su uzas, ne vidis ni ribe ni jel grize, nasere se prevoz ispred kamere i ne mice. Nakon zadnjeg updejta svaki put tutorial ostane kad bacas stap… stvarno treba moc sjebat nesto sto je valjalo.

I ove fore trejdanja itema za kuhanje su totalni promasaj.

foggy

Na pol high ranka sam. Malo prije sam prošao HR Jin Dahaada. Pecanje mi se isto ne sviđa, ali nisam se ni trudio previše za sad. Kuhanje je bilo bolje u skoro svakoj drugoj igri. Animacije izgledaju dobro i fora je kako se hrana mijenja ovisno o sastojku, svejedno bi radije normalnu palico kuhinju.

Borba mi je i dalje odlična i sviđa mi se kako možeš za bilo koje čudovište stvorit quest. Rane su mi najbolja nova mehanika od mountanja. Većina novih čudovišta ima super dizajn, samo ih je ukupno premalo, još bar desetak ih je trebalo bit u base gameu. Dizajn oružja i oklopa je daleko bolji od Worlda, ali mi se čini da će se većinom koristit ova od tempered čudovišta koja su sva ista za sad. Dizajn UI-a mi je dosta loš. Za sve treba par odabira više nego u riseu i to se nadam da će sredit kroz patcheve ili sa ekspanzijom. Bar škrinju nek vrate van šatora.

Igra je trebala bar još par mjeseci razvoja. Ima potencijala da bude na kraju jako dobar MH ako probleme srede.

• foggy

•  
                  •  
                  •  
                  •  
                • Uređivano

sanzo Ma ja sam riješio jedno 20tak side questova od kojih je 5 bilo pecanje i satima sam čekao ribetine. I onda dođe i kamera me ubije i ode riba… Baš loša i traljava izvedba. Sve što pišeš se slažem. Derem redom sve pa traje, uopće ne žurim a vani i frezam ovih dana 😃 Plus guide pokusavam pisat, makar ne znam koliko ima smisla.

E da, najbitnije… Jel ima jebena opcija da mi automatski višak onog što berem sprema u item box? A ne da svaki jebeni put moram cancellat i tam slat? Pa ubija me to.

foggy

Nisam jos napunio torbu u igri, imam preset koji koristim prije svakog hunta, pa svaki put pocnem samo sa potionima, trapovima i bombama. Mozda ima nesto u meniju, ima hrpa opcija za sve zivo.

Gledam malo po YT. Vizuelno izgleda kao da je neko nalozio stare novine ispod kamere. Texture krzna sa PS3.