• Offtopic
  • Asmongold (američki video streamer)

revo naravno. Samo kažem da mi nije jasno kada netko danas unaprijed zna kakva je igra tj šta sadrži i onda serenda i još i kupi da bi šta? Uvjerio se? Ili da bi kao imao izgovor da sere jer ako nije igrao, a sere, onda će opet upasti ovi drugi koji kažu da nije igrao i da ne može imati mišljenje lol. A to radi i ovaj Ašmongold tako što "nasilu" igra da bi mogao kenjati. Ne uvijek, ali često puta jer to, eto, donosi gledanost.

Kako god okrenuo teška umobolnica je sve to danas.

Što se mene tiče svaka igra od danas pa nadalje može biti woke. Em mi igre više ne znače ni približno toliko u životu kao prije, em nije da ne postoje stare igre (koje su ionako bile bolje od ovih sranja danas).

Da, on je stroj za gledanost. Vjerujem da mu i dosta novaca donesu i oni koji ga mrze hehe

maverick A to radi i ovaj Ašmongold tako što "nasilu" igra da bi mogao kenjati.

Ovakvi postovi su dio problema.

Evo i orginal video na koji reagira u kojem lik govori upravo o tome kak nemreš danas ni mišljenje reć o nećem bez da te iz jednog od kampova krenu lejbelat ko suprotni kamp.

Dijalog je bitan i bitno je pričat o problemima tamo gdje ih ima. Nije sve sranje i nije sve shillanje postoje ljudi koji mogu neke stvari sagledat analitički, a ne samo emocionalno.

fensisuperstar Andromeda je 0 a ne 7ica. Gigačesme od igre.

Čvrsta sedmica. Igranje je bilo zabavno. Nije bilo Mass Effect, ali je bilo zabavno.

wooddiebone Ovakvi postovi su dio problema.

Evo i orginal video na koji reagira u kojem lik govori upravo o tome kak nemreš danas ni mišljenje reć o nećem bez da te iz jednog od kampova krenu lejbelat ko suprotni kamp.

Di je tu problem? Govorimo o liku kojemu nije problem etiketirat druge kako mu se sprdne. On sam to naziva: ako izjaviš nešto na internetu onda si fair game za ktitiku, sprdnju itd.

To što je on tebi osobno intelektualno-duhovni vođa i smatraš da je u pravu je potpuno druga stvar.

somethingwrong

A nego kaj ?

Pa nemaju ljudi na internetu imunitet.

Mozes sprdat mene,njega i bilo koga drugoga. Valjda zivimo u nekoj demokraciji

maverick Što se mene tiče svaka igra od danas pa nadalje može biti woke. Em mi igre više ne znače ni približno toliko u životu kao prije, em nije da ne postoje stare igre (koje su ionako bile bolje od ovih sranja danas).

Postoje kvalitetne i nekvalitetne igre, isto važi za glazbu i filmove…LGB ili nešto Androgynous nije nikada bio problem u umjetnosti ako je dobro izvedeno…od 80-ih do danas ima masu takvih kvalitetnih primjera…

To što se sve danas trpa pod "woke" je ispolitizirano jednoumlje i nedostatak pronicljivosti internet publike koja puši sve što im se servira sa "popularnim" internet clickbaiterima…"u hrpi mediokriteta ne cvita kvaliteta" ali uvijek se nađe poneki biser🙂

stitrek ne ulazim toliko duboko u teme. Kada mi se nešto ne svidja ili ide na kurac, jednostavno to pokušam ignorirati i ne konzumirati, a zbog cega je tako, boli me uvo.

maverick

Na kojoj platformi igraš? Zadnjih par mjeseci samo igram PC naslove od 2000-2010…iznenađujuce koliko dobrih igara ima a da su nepoznate…npr. point&click In Cold Blood iz 2000. Culpa Innata 2007. i Gray Matter 2010…cak je i humor oldskul bez dlake na jeziku🙂

stitrek ne igram skoro ništa aktivno mjesecima. Igram na svim platformama, jedino mi je PC preslab, ali dovoljno jak za stare igre. Zadnjih mjeseci što sam prešao do kraja je Doom Eternal i Jedi Survivor.

maverick

Znam da je ooftopic, ako voliš takve igre svakako preporuka za Guardians of the Galaxy i zadnja dva Deus Ex-a…ali s obzirom da si u suši, garant si i to odigrao😄

stitrek nisam odigrao, a Guardiansi mi se cine previše priče i cutscene, a malo gameplay i još izgleda tromo nekako. Možda sam u krivu jbg.

Trenutno nema neke igre da mi se baš igra, osim DUSK, ali eto nikako da krenem. E da i System Shock Remake bih volio probati.

maverick

Guardiansi su vrhunski, od akcije i price pa do likova i humora…nadam se da ce jednog dana izaci i nastavak.

stitrek

Oboje genijalne preporuke.

Guardiansi su bili takvo iznenađenje kupio sam ih day one nakon samo par pozitivnih dojmova i oduševilo me. Bolje od već genijalnih filmova.

Deus Ex HR i MD su mi jedne od najdražih igara ikad. Definicija igranja.

Burky koristi Asmongolda kao diverziju, nećete bando!!