Stvar je u pretjerivanju. Kada se u igrama pretjerivalo sa ogromnim dekolteima, gaće virile, dupe i grudi bile XXXL, ljudi su kukali, sada kukaju zbog ovih LGBTQitd stvari jer se gura svugdje i non stop.
Zatim imamo kukanje onih koji kukaju što ovi kukaju i dobiješ teški odron od komunikacije na internetu. Toga uživo nema ili ima jako malo, barem ja nisam doživio.
Osobno biram sadržaj koju ću konzumirati i nema razloga da kenjam ako igram npr novi AC, a znam šta me tamo čeka. To što se meni ne gledaju gejevi kako se ljube u filmovima, žena kako ispizdi 10 muskaraca odjendom, crnac kako je kralj Engleske itd je zato što sam očito rasista, homofob i misogynist, ali zato se držim podalje od takvog sadržaja i meni super.
Sam si si kriv ako kupiš Dragon Age i sereš o dva tri LGBT dijaloga. Sam si kriv ako ideš u gej bar i smeta ti da se likovi tamo ljube.
Problem je što više nema normalnih rasprava na netu, čak ni "normalnog" trolanja, nego se sve svodi na boju kože, seksulano opredjeljenje, vjeru, političku korektnost itd.
Umara i demotivira…
Imamo na izbor šta ćemo svojim novcem kupovati i podržavati i umjesto što seremo ko foke, možemo svojim novčanikom učiniti razliku. A ovi što rade preorder neke igre i onda plaću, to ne žalim ni najmanje. To su posebni endemi…