Lifestyle mu je kvalitetniji od contenta.
Asmongold (američki video streamer)
Taj lik je truba . Al me nasmijal u ds1r
A jebiga, content mu je žutilo, al bar zubi nisu jer ih nema
Da se razumijemo, davno sam ga gledao dok je pravio kvalitetan WoW content da ne bude da serem u prazno
Biografija Asmongolda, aj da je lik nešto izumio ili stvarno napravio nešto bitno za istaknut u ljudskoj povijesti, ali twist karijere "prijatelj mu je sa 16 godina pokazao world of warcraft", obožavam gejmanje i gaming od malena, al što je too much je too much, pridavanje ovoliko pozornosti, ovak nekome nznam, meni to nema smisla, ali moje misljenje
uzjebali ste se previše oko jednog lika na internetu. Imam feeling da je forum prepun onih feministkinja koji urlaju kad je trump dobio izbore.
Asmon je dobio ban na Twitchu.
Gledam baš debatu sa Hasanom i ne mogu vjerovat da se ovakve civilizirane i dobro argumentirane debate repressaju sa banovima zbog osobnih mišljenja i uvjerenja.
Dobio je ban zbog komentara dan prije, komentara zbog kojih je i došlo do debate.
wooddiebone nemojte davat ideju dotičnome da otvori još jednu temu.
Ja mislim da mi nitko nije toliko antipatičan od te poggers ekipe ko hasan, koji sere o palestini i izraelu 24/7, tako je i zaradio sve ovo što ima, pa kad ugasi stream gdje je jako zabrinut o budućnosti svijeta i koliko je ljudi poginulo u bombardiranju i kako ljudi nemaju što jesti i piti, sjedne u jedan od svoja tri ferrarija, odveze se iz svoje vile u beverly hillsu koja je u gated community, sjedne na svoj unajmljeni privatni avion u svom armani odjelu i odveze se malo do kalifornije na večeru gdje je iznajmio cijeli kat u restoranu sa dvije michelinove zvjezdice za sebe i svog psa, i doma je do 11 navečer da bi ponovno upalio stream i srao još malo kako su ljudi siromašni i kako je rat puj puj.
Pa ako je zbog ovoga dobio dozu potasiuma, uopće me ne čudi
Asmonšrot
Znam da.
Enivej, banovi nisu ništa novo na Twitchu, a da je asmonov take na temu kontroverzan, je.
Ja kad vidim Hasana dobijem gag reflex
Da sam ga gledao samo u ovoj debati još bi mislio da je kolko tolko normalan, al tolko sam kretenskih gluposti čuo od njega da čak djeluje fejk.
prayer pa mislim realno gledano, kako gledat na zemlju u 21. stoljeću u kojoj je normalno da se curice od 11 godina udaju za smrdljive starce od 50, gdje je ilegalno biti gay i gdje su žene kurbe ako nisu pokrivene od glave do pete? Kako inače to objasnit, jer to meni zvuči jako primitivno. Asmon je kreten i pretjerao je s ovim, ali u nekim stvarima nije baš toliko daleko od istine.
Radim ti dosta blisko tokom ljeta i sa Arabima i sa Izraelcima i iz prve ruke ti mogu tvrditi da Izraelci nemaju konkurenciju što se tiče samog lošeg ponašanja i kulture i to je po mom iskustvu konstanta. Oboje znaju imati svoje mušice u glavi da se razumijemo, ne pravdam niti jedno niti drugo, međutim ovdje Asmon jasno postavlja stav i krene vrijeđati. Samo se vj tip nikad nije pitao zašto Palestinci mrze Izraelce i zašto ima tobože tamo toliko “terorista”. Ali ovo je priča za drugu temu.
Nazvati nekoga inferiornom rasom, pogotovo live pred koliko god velikom publikom imaš je čisti kretenizam koji ne smije proći nekažnjeno.
- Uređivano
prayer slažem se s tobom, nemoj me krivo shvatit, ne gledam ga jer nema ništa pametno ni konstruktivno za reć o ničemu, imam prijateljicu koja je živjela sretno u izraelu 20 godina dok joj nisu htjeli poslat sva tri maloljetna sina na prve crte ratišta, pa su joj prijetili i njoj i obitelji dok se nisu preselili. Izreael nije bajna zemlja nikako. Ali što se tiče primitivizma, i nekih zakona i stvari koje rade, teško je ne koristit riječ primitivno.
- Uređivano
Vratio se
Toooo, očistio kuću. Sad može sa duplo više kredibilnosti ocijeniti koja je igra woke i koja je kultura inferiorna američkoj.
Šta god je čovjek rekao o divljacima dali LGBT ili Palestincima i sličnima u pravu je. Normalno da se zbog love ispričao, ali duboko u sebi misli i dalje isto.
maverick Normalno da se zbog love ispričao
asmongold i novac ne idu zajedno u istoj rečenici. Čoek streama na alt accountu na twitchu da ne bi imao monetizaciju.
on samo želi raditi što poželi i boli ga kurac. Texas bajo moj.
Asmongold ima love zbog pametnog ulaganja u dionice.
Zato i ima takvu pragmatičnu perspektivu na gaming industriju.
Streamanje mu nije ni sekundarni izvor prihoda, a kamoli primarni.
dugo je trajalo @wooddiebone
- Uređivano
Kratki sažetak
- Asmongold komentira dojmove Co Carnagea o igri Dragon Age Veil Guard nakon što je ovaj proveo oko osam sati u igri.
- Asmongold se slaže s kritikama koje Co ima o igri, posebno o tome kako dijalog i pisanje igre smanjuju osjećaj uranjanja i tretiraju igrača kao da mu sve treba objasniti.
- Smatra da je Co Carnage u pravu kad kaže da Veil Guard nije na razini uranjanja i kvalitete dijaloga kao što su to igre Baldur's Gate 3 ili Cyberpunk 2077.
Opširniji sažetak
Asmongold daje osvrt na recenziju Co Carnagea o Dragon Age Veil Guard, komentirajući mnoge aspekte koje je Co istaknuo. Iako priznaje da igra ima svoje dobre strane, slaže se s Co-om da su dijalozi u igri površni i često služe samo za dostavu informacija.
Ističe kako je Co primijetio da dijalog zvuči previše "poučiteljski" i infantilno, što narušava osjećaj uranjanja. Asmongold povlači paralelu s igrama kao što su Baldur's Gate 3 i Cyberpunk 2077, koje uspijevaju stvoriti dublje i složenije narative. Naglašava da Veil Guard zbog svojih nedostataka u pisanju nema taj nivo uranjanja.
Također, Asmongold komentira kako igre s višim budžetima često pokušavaju privući širu publiku, što rezultira pojednostavljenjem sadržaja. Smatra da je homogenizacija igre umanjila njenu vrijednost za dugogodišnje RPG fanove koji traže dublje i izazovnije iskustvo.
Nemojte mi te fore da mu nije stalo do love. Da je tako ne bi se posuo pepelom nakon što je rekao očito svoje mišljenje. Šta se uzjebo ko pizda?!
maverick čoek pasivno zarađuje više nego što mu stream i youtube donosi. Da ugasi streamanje skroz lik i dalje živi kao lord. On je doslovno takav lik. Kažem ti, da upali monetizaciju i donacije primao bi po streamu bolesne svote love. Ali on već ima baš masu para. i kad smo kod youtubea, to radi netko za njega. Asmongold clips i Asmongold kanalom upravljaju drugi ljudi. On sigurno ima para od toga ali mu je ta lova nebitna. Kaj ne vidiš da ovaj njegov editor radi kaj ga briga
fensisuperstar nitko nije dosao ni blizu ovome u RPGovima
"It makes them human…"
Kakva lakoca rezije, pisanje, bol u glasu, glazba i teske realne teme koje ocito mozes pronaci u stvarnom i filtivnom svijetu, zapravo bilo gdje imas ljudske odnose
chono sa time treba uspoređivati druge igre. Fpsove sa doomom. Akcijske igre sa PoE.
A ne ono
80k aktivnih igrača. Uspijeh. A demo wildsa ima pola milijuna
fensisuperstar lik nije ni igrao Witchera3. Nije ni Cyberpunk završio, niti 99% drugih igara osim souls igara i WoW. Totalni fejk za dnevne klikove.
Witcher je dovoljno pokrenuti da vidis razliku u likovima i dijalozima u odnosu na ostale.
somethingwrong nisam ja stavio to radi asmongolda već radi witchera ali zato što je asmongold u videu onda sam stavio u topic gdje je asmongoldu mjesto. A to da nije završio witchera 3, znam. Kakve veze to ima. I dalje stoji ovo što sam stavio. Jedan Dragon Age veilguard je smeće ako se usporedi sa top tier igrama. Smeće je naspram Originsa. 7ica od igre.
Btw tehnički nisam ni ja cyberpunk završio. Došao sam do point of no return i doslovno nikad nisam odigrao do kraja. A očistio sam sve btw.
- Uređivano
Kratki sažetak
- Asmongold je pokrenuo temu o higijeni, priznajući da se nije tuširao mjesec i pol, što je izazvalo razne reakcije.
- Spominje svoj bizaran "budilica" ritual s mrtvim štakorom, gdje bi miris probudio kad sunce izlazi.
- Komentira kako ignoriranje problema može dovesti do toga da "sami nestanu," navodeći primjer s problemima s dentalnom higijenom.
- Dotaknuo se "woke" kulture u gaming industriji, kritizirajući raznolikost u novim igrama, što izaziva kontroverzu.
- Raspravlja o teorijama zavjere vezanim uz vladine manipulacije, ističući Tatea i povijesne primjere poput MLK-a.
- Asmongoldov video izazvao je snažne reakcije, a neki tvrde da se jako trudi izgledati neopterećeno.
Opširniji sažetak
Asmongold je u svom video prijenosu izazvao rasprave priznavanjem neobičnih navika, poput izbjegavanja tuširanja mjesecima i korištenja mrtvog štakora kao budilice. Ovaj "ritual" u kojem miris mrtvog štakora signalizira početak dana šokirao je njegove pratitelje i pokrenuo niz komičnih i čudnih reakcija.
Nadalje, komentira ignoriranje problema, smatrajući da se neki rješavaju sami od sebe, spominjući svoj primjer s dentalnom higijenom. No, najkontroverzniji dio dolazi kad proziva trenutnu gaming industriju, tvrdeći da se "woke" pristupi poput uključivanja raznolikih likova osjećaju nametnutima, što je naišlo na mješovite reakcije. Njegova kritika cilja moderne društvene norme, što dodatno polarizira publiku.
Također je iznio svoje stavove o teorijama zavjere i "lažnim optužbama" protiv poznatih ličnosti, navodeći primjere iz povijesti kako bi opravdao skepticizam prema vladinim namjerama. Ova mješavina osobnih ispovijesti i društvenih komentara učinila je video neobičnim i iznimno popularnim među njegovim pratiteljima, ali i otvorila nova pitanja o njegovim stavovima i načinu komunikacije.
Witcher 3 je bio peak pisanja i nažalost sumnjam da ćemo više ovako šta vidjeti. Asmon je dobro rekao u videu neke stvari.
Osobno sam izgubio volju za videoigrama, a kada i igram, to je većinom nešto starije ili pak nešto što se ne oslanja na priču poput npr platformera. Isto tako sam odlučio ne kvariti ostalima igre i ne komentirati iste koje me odbijaju svojim dizajnom ili nečim drugim.
A što se tiče Witchera 3, ponovo sam kupio igru ovaj puta na Xboxu u Complete ediciji i eto, kada se zazelim dobre western developed single player igre, imam šta igrati…
fensisuperstar nisam ja stavio to radi asmongolda već radi witchera ali zato što je asmongold u videu onda sam stavio u topic gdje je asmongoldu mjesto. A to da nije završio witchera 3, znam. Kakve veze to ima. I dalje stoji ovo što sam stavio. Jedan Dragon Age veilguard je smeće ako se usporedi sa top tier igrama. Smeće je naspram Originsa. 7ica od igre.
Uopće ne sporim da je Dragons Age(jako) vjerojatno lošiji od Witcher 3(ne znam , nisam igrao Dragons Age )
Samo sporim da Asmongold to može ocijeniti, ovo je samo dnevna doza drame.
Pratio sam ga ja, pogotovo njegove prelaze souls igara i Elden Ring, koji su zabavni jer igra na način da zajebava vlastiti chat, ali ovo u zadnje vrijeme je najniža forma dnevne doze anti-woke drame
Stvar je u pretjerivanju. Kada se u igrama pretjerivalo sa ogromnim dekolteima, gaće virile, dupe i grudi bile XXXL, ljudi su kukali, sada kukaju zbog ovih LGBTQitd stvari jer se gura svugdje i non stop.
Zatim imamo kukanje onih koji kukaju što ovi kukaju i dobiješ teški odron od komunikacije na internetu. Toga uživo nema ili ima jako malo, barem ja nisam doživio.
Osobno biram sadržaj koju ću konzumirati i nema razloga da kenjam ako igram npr novi AC, a znam šta me tamo čeka. To što se meni ne gledaju gejevi kako se ljube u filmovima, žena kako ispizdi 10 muskaraca odjendom, crnac kako je kralj Engleske itd je zato što sam očito rasista, homofob i misogynist, ali zato se držim podalje od takvog sadržaja i meni super.
Sam si si kriv ako kupiš Dragon Age i sereš o dva tri LGBT dijaloga. Sam si kriv ako ideš u gej bar i smeta ti da se likovi tamo ljube.
Problem je što više nema normalnih rasprava na netu, čak ni "normalnog" trolanja, nego se sve svodi na boju kože, seksulano opredjeljenje, vjeru, političku korektnost itd.
Umara i demotivira…
Imamo na izbor šta ćemo svojim novcem kupovati i podržavati i umjesto što seremo ko foke, možemo svojim novčanikom učiniti razliku. A ovi što rade preorder neke igre i onda plaću, to ne žalim ni najmanje. To su posebni endemi…
fensisuperstar 7ica od igre
Ako su Andromeda i Inquisition 7ice, a jesu, onda je Veilguard bar 8ica. Bar za sad.
Meni je dosta bolja igra od Inquisitiona koji bi uredno mogli preimenovat u "Holding R2 simulator".
Pisanje je jako šaroliko, al worldbuilding je na visokoj razini.
Ja sam za kreativnu slobodu. Jadno bi bilo kad bi se radilo samo ono kaj proizvodi najvise novaca.
Nek budu woke igre i sloboda da netko napravi igru kak god zeli.
Problem je kaj ljudi misle da je samo njihovo misljenje ispravno i da se vecina s tim slaze.
Naravno onda se ljute kad se igra ne proda dobro i prozivaju ljude homofobima i ne znam kaj sve ne.
Ima svega, al vecina su normalni ljudi koje ne zanima danasnja politika u igrama.