Fenix kao Hrvoje ti kažem da me živcira taj besmisleni pokret kojeg si dijelom
Kakav kurčevi pokret bože sveti ispada da sam neki sektaš. Kukluxklan ili neki drugi kurac. Dude to je samo youtube kanal.
solidmerlin Zasto ovaj kosati kostur ima svoju temu ovdje?
Iskreno najveća greška što je titan napravio ovaj topic iz nekog blesavog razloga. I onda se "dogovorimo" da će se sve od asmongolda stavljat ovdje pa pol foruma ignorira i kad im paše onda ga stavljaju po forumu ismijavaju i onda svako toliko mene s njime povezuju i usput napišu andrew tate čisto reda radi. I ono što me živcira je što su se svi uzjebali oko njega. Valjda ljudi misle da ja asmongolda štujem ko boga i režem se po rukama ili nešto. Malo se sve ovdje pretjeralo žestoko, ja mislim da sam ja zadnja osoba koja se treba maknut s jebenog interneta. Prvo to što ja radim u svoje slobodno vrijeme je moja stvar i malo se manje treba brinuti ok toga. Ja sam zahvalan svima ali fakat imam 36 godina, imam stalan posao i sam se brinem financijski o sebi i svom sinu, i pružam mu sve što mu je potrebno. Ja sam apsolutno sasvim normalan, što god da gledao i mislim da je krajnje vrijeme da me se pusti možda na miru malo u vezi toga što stavljam i što od svega toga konzumiram.