fensisuperstar teske budale. Jedva cekam da ta kompanija crkne vise.
Asmongold (američki video streamer)
Šta tek reć za Nintendo koji na isti dan izbacuje Xenoblade Chronicles X za Switch?
Torgue Nintendo je jedna od najodvratnijih korporacija na planeti. Ali da, ovdje pričamo o tome da izbacuju igru koja se dešava u Japanu sa crnim samurajem u kojem nema l od logike
fensisuperstar Nintendo je jedna od najodvratnijih korporacija na planeti.
Po cemu? Po tome sto ne otpušta radnike kao Xbox i Playstation divizije? Ili po tome sto kada je bila kriza predsjednik kompanije sebi skratio placu umjesto da otpusta radnike? Ili opet ista prica sto sude jebene hakere i kopi pejstere? Sto i treba da sude.
maverick Ili po tome sto kada je bila kriza predsjednik kompanije sebi skratio placu umjesto da otpusta radnike?
I sta je dobio sa tim? Svakom radniku dotekla po 2 yena od njega na platu. Dramaturgija.
solidmerlin pa jel bolje otpustiti radnike kao ove druge dvije kompanije?
I veliki plus sto Nintendo nije postao woke govno kao Zony i M$
maverick Po cemu?
Palworld situacija. Pametnom dosta. Jebu ih za neke mehanike koje su patenirali NAKON što su već postojale u drugoj igri od pocketpaira.
Znači nešto što NIGDJE drugdje na svijetu ne može proći osim u Japanu.
- Uređivano
fensisuperstar i zbog toga su najgora kompanija na svijetu . De ajde stvarno. Bobby Kotick te pozdravlja.
- Uređivano
maverick ne. ja sam spomenuo samo to. To je dovoljno. Gazit nekoga da ga novčano uništiš zato što je napravio bolju igru od tvojih usranih pokemona. Omegalul
Nintendo izbacuje šrot pokemone iz godina u godinu i naplaćuju po premium $$
ali nintendo shillovi kupuju.
Ima tu masu bullshita od nintenda. 2013 su pokušali banat prijenos EVO Smash tournamenta. Nije ni blizzard drugačiji. Blizzard je uzimao veliki% od bilo kojeg starcraft turnira, bili oni ili ne bili hostani od blizzarda. Samo profit bajo moj. Da ne pričamo o tome kako ljudima nisu dostupne starije igre neke i ako staviš negdje rom, za igru koja je doslovno abandonware jer ih mozes naći samo na amazonu u originalnom stanju… nintendo će ti kucati na vratima. Onda ako nisi bio u onom njihovom programu za streamanje prije par godina ako si stavio nešto na youtube od nintenda igre, npr stream ili video, gazili bi ti account dok ga doslovno ne bi popušio. Odmah tuže. I nemoš dobiti firmu sa infinite money glitchom.
oh oprosti. ubili su praktički i tournamente.
https://www.nintendo.com/au/legal/community-tournament-guidelines/
- Uređivano
fensisuperstar Nintendo izbacuje šrot pokemone iz godina u godinu i naplaćuju po premium $$
ali nintendo shillovi kupuju.
Nemas pojma priču. Nintendo samo izdaje i nije u potpunom vlasništvu. Ako ces za te igre ikoga kriviti, krivi gamefreak. Ali vidim da ti imaš osobni rat sa Nintendo i jebo te pallworld. Tako da odustajem jer pišeš nesto sto ne znas.
fensisuperstar Odmah tuže.
I treba. Stvorite nesto jebeno svoje i korisno. A ne biti jutuberi no lajferi.
maverick pa jel bolje otpustiti radnike kao ove druge dvije kompanije?
Pa jel spasio firmu sto je sebi srezao platu? Jel to taj kljucni potez ili potez solidarnog pekmeze?
fensisuperstar bolji od PoE
- Uređivano
- Uređivano
fensisuperstar nisam pročitao sve tj na preskokce, sorry. Znaš dobro da ja ne bježim od nicega i imam i za to odg, kao i za YouTube. Kakav crni turnir u igrama i prijenos? Kakav je to turnir i kakav je to posrani posao? Pa to treba banat samo po sebi.
fensisuperstar Ali nintendo shillovi su takvi jbg
Opet mi laskas.
Čuj ovo s obljetnicom nekog događaja... Ova opsesija da netko (bilo tko) propadne je sad već bolesna. Kako Asmona tako i onih koji sve to prenose. Fensi po xy put ti dobronamjerno govorim, da ne mogu dobronamjernije, makni se koji dan s interneta
- Uređivano
A je pretjerujemo. Kontam da Ubisoft nema blage veze za tamo neki događaj u Japanu. Mislim sjecam se da se tako izbjegavalo izdati neka igra za 9/11 u Americi jer je bilo frisko kao i ona Pokemon epizoda koja je zabranjena u USA gdje ogromni Tentacruel razbija pipcima zgradu koja slici Twin Towerima (iako ironije ta scena postoji u svakom openingu prve sezone lol). Tako da postoje u povijesti te neke situacije gdje se određeni datumi i događaji izbjegavaju, e sada dali je to potrebno ili ne, dalo bi se raspravljati.
- Uređivano
Tko je rekao da ja želim propast ubisoftu? To je maverick rekao
Drugo ne kužim kaj je tebi sa time skini se s interneta. Stari ja sam danas slobodan. Ležim igram diablo 2 i gledam anime. Pogledam youtube tu i tamo i ako vidim nešto od asmongolda da zvuči retardirano stavim ovdje i onda gledam kako se pol foruma uzjebe oko toga. i btw nisam ovo o obljetnici vidio ovdje već mi je skočilo na redditu. Dok sam tražio nešto skroz treće. Plus ne znam zašto se toliko zamaraš oko toga. Doslovno pratim guidelines koje ste postavili oko asmongolda i stavljam ovdje. Ja praktički jedini pratim ovo. Mislim da si ti napravio grešku iste sekunde kad si išao kliknut na video. I ako stavim još 5 asmongold videa i klikneš i ispizdiš radi toga, nisam ja kriv.
A ja sam u drugoj temi jos napisao da Ubisoft vjv nema pojma o tome i da im je savjetnik na assasins creedu retardiran. Ne vidim problem u tome što sam napisao. Doslovno.
Sama činjenica da se moram pravdati za ovako nešto me jebeno nervira.
fensisuperstar Plus ne znam zašto se toliko zamaraš oko toga. Doslovno pratim guidelines koje ste postavili oko asmongolda i stavljam ovdje.
Rasčlani mene kao osobu i mene kao moderatora. To što mene osobno nešto iživcira nema veze s pravilima foruma, forum nije moja samovolja niti će ikad bit.
Kao moderator ti ne govorim da ne radiš ništa loše, kao Hrvoje ti kažem da me živcira taj besmisleni pokret kojeg si dijelom. Ali u jednom si u pravu, sam sam si kriv, pokušat ću ne ulazit više u temu.