Možda se Switch 2 ovako dobro prodao jer je hrpa ljudi prednaručila da ne plate kasnije duplo zbog Trumpovih tarifa.
Nintendo Switch 2
solidmerlin Pa extra uzme za sve nas da mozemo igrat skupa. Ne bi ja uzeo ak je jedan samo
- Uređivano
solidmerlin Cudo igra, platio bi full price da ima vise contenta koliko je dobar feeling voznje.
Ako me netko želi dodati, fc je; 7446-7120-3626
famuluscaelum ja sam poslao.
Ima li jos netko da bi bio prijatelj a da nije peder
Za 7W u portable modu izvanredno.
Pokazuje koliko je Nvidia bolja u svim segmentima od AMD-a plus DLSS.
Što bi tek bilo da koristi 15W i custom Nvidia-Nintendo SoC?
Nakon 2 tjedna korištenja mogu reći da sam zadovoljan konzolom, stvarno je skok u odnosu na prethodni model što se najbolje vidi u Fast Fusionu. No postoji jedna velika mana, a to je baterija. Naime, u sleep modeu baterija se troši cca 1% u sat vremena što je stvarno puno. Čak i kad je konzola ugašena, preko noći se isprazni za 3-4%. Također, kad je konzola u docku, jako se grije. Jučer sam igrao 10min Fast Fusion i 10min Bravely Default i kad sam izvadio konzolu iz docka straga je bila stvarno topla. Na prethodniku nisam primijetio baš takvo zagrijavanje.
Najveći propust je nemogućnost slanja poruka osobama s friends liste. Ako s nekim želiš igrati potrebno je osobu kontaktirati, napraviti sobu za multiplayer i podjeliti ključ od sobe. Užas. Obzirom da skoro nitko s moje friends liste nije osposobio GameChat, gore opisano je jedini način.
Picek Potpis na sve, trajanje baterije je bas porazavajuce.
Dodao bih i da me Mario Kart razocarao sveukupno. Open world je bas barebones i nedostatak ikakve kampanje je samar u lice pogotovo kad znas da igra nikad nije skuplje kostala. Sama voznja mi je brzo dojadila i nikad mi nece bit niti blizu CTR koji je po meni i dan danas tata kartinga.
S druge strane, Fast Fusion je masterpiece i vrijedi svakog centa, i vise od trazene cijene.
DarkPunisher A jos su srali u interviewima kak je s razlogom skuplja, ja sam odmah ocekivao da barem ima sve to sto si nabrojao da nema.
DarkPunisher Sama voznja mi je brzo dojadila i nikad mi nece bit niti blizu CTR koji je po meni i dan danas tata kartinga.
Ova recenica je tako dobra da sam morao citirati.
I tko god je dizajnirao stražnji poklopac na docku je zesci debil, a jos veci debili su oni kojo su to odobrili i slozili se kako je to vrhunsko rjesenje.