Brijac Stvarno nisam mislio da će biti ovakva navala s obzirom na cijene i na to da osim Karta nemaju nikakav drugi launch proizvoid.

Ako se ne varam, prvi Switch je imao samo Zeldu 😃

Switch 2 ima najlošiji wifi prijem koji sam vidio.

Baš smo ko ljudi postali jadni. Stvarno bi nam trebao neki reset. I volio bi da je ovo samo hype i da će se brzo ugasiti te da prodaja neće biti blistava kao na prvom Switchu.

Nevjerojatno mi je kako dopuštamo da nas svi gaze.

Sad će netko reći..moje pare radin šta hoću.

Ja iz principa nisam kupio PRO zbog cijene iako bi ga uzeo day one da je imao jebeni disk. Na svi sreću za dosta stvari se mogu kontrolirati jer vjerujem da ipak kao grupa možemo donijeti promjene.

Htio sam kupiti i Switch 2 day one ali nakon guranja cijena od 80€, konzola nije pretjerano jaka i ostalih stvari. Rekao sam fuck you.

resident_evil I volio bi da je ovo samo hype i da će se brzo ugasiti te da prodaja neće biti blistava kao na prvom Switchu.

Tesko je ponoviti prodaju od 150mil a i put je dugogodisnji. Međutim 3mil za prvi dan je dobar start.

Switch 2 mozda vise zasluzuje ime Pro ali bio je potreban jer je stari hardver odavno arhaican i nisam na njemu nista odigrao zadnjih 20 mjeseci. ToTK sam cuvao od day 1 za ovaj dan. Nemam backloga, ToTK 60fps odavno cekam, malo sa djecom razbacim Mario Karta. Dobio sam i meni jako vazan HDR.

Skupo jeste ali nemam sta drugo igrati trenutno pa prebirem po igrama (ko po kontejneru) koje me polovicno zanimaju ili sam ih vec presao.

Od problema bi naveo da wifi slabo hvata u drugoj sobi, UI je 99% isti, stari pro kontroler ne moze upaliti konzolu.

solidmerlin Ja bi se zakleo da je download jos sporiji nego na prvom switchu, ne mogu ni uposredit kad ne pisu brzine…al uzasno sporo skida sve.

DarkPunisher ma ja sam se namucio ko kenjac dok se upario svičeve i uradio transfer.

Prvo oba moraju biti 100% puni a nisu bili pa su zato morali oba u dock. Pa mi nisu dovoljno blizu bili, pa sam ih priblizio, pa je 2 puta izgubio wifi vezu tokom transfera. Pa sam sve prebacio u drugu sobu. I odradio.

A kad god je neki kix bio morao sam citav proces ispocetka, prijava, verify code na mail itd. Fuj.

Na kraju nikako da mi prihvati code za Mario Kart. Moralo je iste regije biti igra, konzola i acc.

Bolesno, sta bi tek bilo da je jos Metroid bio na launchu

resident_evil Ja iz principa nisam kupio PRO zbog cijene iako bi ga uzeo day one da je imao jebeni disk. Na svi sreću za dosta stvari se mogu kontrolirati jer vjerujem da ipak kao grupa možemo donijeti promjene.

Htio sam kupiti i Switch 2 day one ali nakon guranja cijena od 80€, konzola nije pretjerano jaka i ostalih stvari. Rekao sam fuck you.

Meni to ni nije iz principa. Jednostavo za ps5 pro ne vidim potrebu, a switch 2 mi za sada ne nudi nista zanimljivo.

Nema smisla plakat za cijenu ni za to sta drugi rade sa svojim novcem, a i nis se realno ne postigne osobnim bojkotom osim da nemas proizvod.

Ma ko podrzava ove smradove peder.

Ja isa u ponediljak u sanctu uzeti konzolu ali je je nebi uzeo samo bi kad je donesu za kupiti reka ko vas jebe ne podrzavam ove smradove ali kazu nemamo sve se prodalo.

Eto

Meni je samo fascinantno da je Steam Decku trebalo 4 godine za 3,5 milijuna komada, a Switchu 2 samo 4 dana. Znam, nije isto tržište i svašta nešto, but wow.

Meni je na NS2 WiFi puno bolji od NS1.

Miro

Jesi ovakav bio na putu do Sancte? Ha-Ha-Ha

Giphy - drunk trailer park boys GIF

solidmerlin Međutim 3mil za prvi dan je dobar start.

Misliš "solidan"?🙃

Ima li netko da bi igrao mario kart online?

Da posaljem friend request

Možda se Switch 2 ovako dobro prodao jer je hrpa ljudi prednaručila da ne plate kasnije duplo zbog Trumpovih tarifa.