Možda se Switch 2 ovako dobro prodao jer je hrpa ljudi prednaručila da ne plate kasnije duplo zbog Trumpovih tarifa.

solidmerlin Pa extra uzme za sve nas da mozemo igrat skupa. Ne bi ja uzeo ak je jedan samo

mrcina evo poslan friend request..

Ima li jos netko da bi igrao da napravimo pravi party

Prika možeš mene dodati, SW-0693-6153-7907.

Kako je sada još ugodnije igrati MK i FF s Pro 2 kontrolerom 😃

Prika Ima li jos netko da bi bio prijatelj a da nije peder

Krivi forum 😃

Za 7W u portable modu izvanredno.

Pokazuje koliko je Nvidia bolja u svim segmentima od AMD-a plus DLSS.

Što bi tek bilo da koristi 15W i custom Nvidia-Nintendo SoC?

Nakon 2 tjedna korištenja mogu reći da sam zadovoljan konzolom, stvarno je skok u odnosu na prethodni model što se najbolje vidi u Fast Fusionu. No postoji jedna velika mana, a to je baterija. Naime, u sleep modeu baterija se troši cca 1% u sat vremena što je stvarno puno. Čak i kad je konzola ugašena, preko noći se isprazni za 3-4%. Također, kad je konzola u docku, jako se grije. Jučer sam igrao 10min Fast Fusion i 10min Bravely Default i kad sam izvadio konzolu iz docka straga je bila stvarno topla. Na prethodniku nisam primijetio baš takvo zagrijavanje.

Najveći propust je nemogućnost slanja poruka osobama s friends liste. Ako s nekim želiš igrati potrebno je osobu kontaktirati, napraviti sobu za multiplayer i podjeliti ključ od sobe. Užas. Obzirom da skoro nitko s moje friends liste nije osposobio GameChat, gore opisano je jedini način.

Picek Potpis na sve, trajanje baterije je bas porazavajuce.

Dodao bih i da me Mario Kart razocarao sveukupno. Open world je bas barebones i nedostatak ikakve kampanje je samar u lice pogotovo kad znas da igra nikad nije skuplje kostala. Sama voznja mi je brzo dojadila i nikad mi nece bit niti blizu CTR koji je po meni i dan danas tata kartinga.

S druge strane, Fast Fusion je masterpiece i vrijedi svakog centa, i vise od trazene cijene.

DarkPunisher A jos su srali u interviewima kak je s razlogom skuplja, ja sam odmah ocekivao da barem ima sve to sto si nabrojao da nema.

DarkPunisher Sama voznja mi je brzo dojadila i nikad mi nece bit niti blizu CTR koji je po meni i dan danas tata kartinga.

Ova recenica je tako dobra da sam morao citirati.