- Uređivano
solidmerlin koja istina i koga to zanima uopće? Jedina istina je da ce se mario kart prodati bolje od bilo koje ps4 eksluzive, a koštati 10 puta manje za napraviti.
solidmerlin koja istina i koga to zanima uopće? Jedina istina je da ce se mario kart prodati bolje od bilo koje ps4 eksluzive, a koštati 10 puta manje za napraviti.
Nema mi se smisla opterećivat sa performansama jer će igre koje me najviše zanimaju( primarno first party naslovi) radit dobro na konzoli. Ono što bi želio, ali realno mi se neće ostvarit je da konzola bude malo manja i lakša od switcha. Original je meni bio nespretan za nošenje kad ideš nekamo bez prtljage jer jednostavno nije džepna konzola, najviše sam prenosivost koristio za igrat u sobi kad tv nije slobodan, a to i nije neka sreća.
somethingwrong Meni je Wukong (uz sav respekt timu koji je isporučio impresivnu igru) jedan od gorih primjera (ne)optimizacije. Neću reći da je dev nesposoban, ali su definitivno neiskusni s obzirom da su i sami priznali da je to razlog zašto je Wukong za Series S odnosno Xbox platformu na čekanju.
sanzo Naravno, u slucaju Switcha/Nintenda specifikacije nisu toliko bitne, tj. samo su bitne u slucaju multiplatform portova.
al eto, uvijek je fora malo pogledati specifikacije
Ma vidio sam, i sve je to krasno i lijepo ali u tvom kontekstu nema smisla uspoređivati teraflopse sa PS4/Xbox-a ili bilo čega drugog jer nije ista arhitektura kao što sam pokušao objasniti usporedbom Rog Ally i PS5. No imaš pravo, vidjet će se kad izađe. Pa čak i da bude slabija nego očekivano, šta će ti jaka konzola na kraju dana koja nema igre, zar ne
maverick Jedina istina je da ce se mario kart prodati bolje od bilo koje ps4 eksluzive
Eto te ko emilijo.
koštati 10 puta manje za napraviti.
A platices je 80€ i nikad nece biti na popustu.
Hogwarts Legacy (UE4) je došao na Switch, UE5 igre nece biti problem za 30fps na toj rezoluciji sa puno snažnijim Switch 2 (nije Nintendo blesav), studio koji želi taj tržišni dio kolaca ce to odraditi na novom hardwareu, samo je pitanje vremena, resursa i isplativosti.
solidmerlin ma kupiti ću dvije odmah.
Lite bez fiksnih joycona bi bio idealan. Ovako sam isto zadovoljan sa konzolom, samo jedina situacija kad ju nosim nekamo je kad idem duže vremena na put. Igrao bi vjerojatno više da je malo više prenosiva.
somethingwrong Naravno, u slucaju Switcha/Nintenda specifikacije nisu toliko bitne, tj. samo su bitne u slucaju multiplatform portova.
Radit će gore nego na ostalim konzolama kao i na prvom switchu. Ako ti je prenosivost bitnija od performansa može proć. Ako igraš na tv-u i imaš drugi izbor, switch je uvijek zadnja konzola za multiplat naslove.
sanzo Lite bez fiksnih joycona bi bio idealan. Ovako sam isto zadovoljan sa konzolom, samo jedina situacija kad ju nosim nekamo je kad idem duže vremena na put. Igrao bi vjerojatno više da je malo više prenosiva.
Isto je i kod mene. Zato sam uzeo lite, a i fino izgleda, minus užasni ekran. Malo me opet strah da ce N štedjeti na display-u.
sanzo Radit će gore nego na ostalim konzolama kao i na prvom switchu. Ako ti je prenosivost bitnija od performansa može proć. Ako igraš na tv-u i imaš drugi izbor, switch je uvijek zadnja konzola za multiplat naslove.
Upravo to. Imam Series X za većinu multiplat igara.
Brijac Trenutni Switch nije ništa jači dok je docked?
Jači je.
Napokon mogu u miru počivati
Cijena release date? Nista?
Ovo su valjda sklepali nabrzinu radi svih leakova
Samo neka izbace novi Super Mario i mene imaju taman s kur… igrao.
Sta me briga kakva je najava. Idemo ToTK i Xeno X u 60fps. Prima iste ketridze