Flipper Znači ugrubo u prijenosnom obliku nešto na razini PS4, a u docked na razini Series S. Bit će to zvijer od konzole, vjerujem da će to biti još bolje jer će imati i vlastita/Nvidijina upscale i vjerojatno frame gen rješenja. Mogu samo misliti kako će Nintendove ekskluzive izgledati na ovome.

Flipper teraflopsi su odavno prestali znaciti mnogo. Ovo je doba AI.

Vec vidim kako ce biti bisera koji ce uspoređivati novi Switch sa SeX i Ps5 lol

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  

maverick Vec vidim kako ce biti bisera koji ce uspoređivati novi Switch sa SeX i Ps5 lol

Nece ako @Zero bude moderator 😃

Pa bit će roba, zar itko sumnja? Čak će se i CoD moći igrati, pa će svi biti sretni.

Flipper a ono Nintendo mi je primarno za indie i 1st party. Za ostalo tu je SeX koji ce, uz ne znam kakvu svemogucu magiju da izvede Nintendo, svejedno bolje izvoditi 3rd party igre.

Dosta slabije od 4Pro

• Switch 2 - 3.1TF
      • PS4 Pro - 4.2 TF
        • Brijac

•  
          •  
          •  
          •  

Trenutni Switch nije ništa jači dok je docked?

Nije ni poanta da konzola bude ne znam kako jaka, niti može ako samo nastavljaju s naglaskom na prijenosnu konzolu - TDP i baterija ih itekako ograničavaju. Plus ako ovo bude cijenom oko 350-500 eura i koliko se sjećam kompatibilno s Switchom 1, konzola bez beda prodajom ide preko 100 milijuna i vjerojatno će biti najprodavanija ikad kad se podvuče crta.

Zero konzola bez beda prodajom ide preko 100 milijuna i vjerojatno će biti najprodavanija ikad kad se podvuče crta.

to nije ni upitno(ako bude razumne cijene). ali specifikacije nisu bas nesto.

edit: znao sam da su me na nesto podsjetile ove specke. GTX 680 i Switch 2 imaju isti broj CUDA jezgri Ha-Ha-Ha

eto dokle smo dogurali. GTX 680 u handheldu

• prayer

•  
              •  
              •  
            • Uređivano

solidmerlin Teraflopsi ti ništa ne znače ako ne uspoređuješ usko povezane arhitekture. Rog Ally ima 8.6 teraflopsa dok PS5 10 ili koliko već dok su performansama nebo i zemlja. Brojka za budale kako god.

prayer to sam i napisao, ali djaba ti. Dosad su Nintendo teme bile posteđene ovih sranja, ali ocito je i tome dosao kraj, pogotovo kada ovaj sto mu nešto po krivu pocne pamet prosipati po svim temama.

somethingwrong kako je ovo u razini Ps4 a kamoli seriesS?

Bit će i jače od PS4 u handheld modu, bez obzira na nešto manji ukupni GPU TF. Imaš hrpu memorije, izostanak sporog HDD-a…CPU i memorija su u drugom planu. Dodaj tome da neće ići na sirove raster brojke, bit će neki upscale i stvar je jasna. Switch 2 će bez većih problema vrtjeti aktualne igre, čak bih rekao da će biti puno jednostavnije portanje nego za Switch 1. Vrtjet će igre tipa Witcher 4, u to ni najmanje ne sumnjam.

Zero Vrtjet će igre tipa Witcher 4

Neće. Ili ce biti jebački okljaštrena. Ta igra ce štucati na trenutnim konzolama. Mislim da ce biti i na Series S velikih poteškoća s obzirom da ni jedan Wukong ne radi.

• Uređivano

maverick Optimizacija radi čuda. I Witcher 3 je bio "nemoguć" port, pa ipak se može kad se hoće i kad imaš platformu koju ne možeš ignorirati.

Hoće biti jednaka po svemu kao na trenutnim konzolama i PC-u? Neće i ne treba biti.

Zero Optimizacija radi čuda.

ocito ne, bar u slucaju Wukonga Ha-Ha-Ha
                    OK to je do enginea, UE5, a posto ce se i Witcher4 vrtjeti u UE5, nema neke velike sanse da ce ga uopce biti na Switch.

Zero ne znam bogami sa ovim U5. Pogotovo u handheld ce istopiti konzolu. Prezahtjevan je taj engine.

Bumo vidili, ali meni iskreno nebitno. Za početak daj novi Mario Kart.

maverick @prayer

Slika koju je fliper stavio GOVORI o teraflopsima. Ja sam se samo nadovezao u okviru ISTE tematike. Mozete/mo pricati sta hocete/mo ali prava istina ce biti tek kad se pojave igre. Kao i uvijek…

solidmerlin koja istina i koga to zanima uopće? Jedina istina je da ce se mario kart prodati bolje od bilo koje ps4 eksluzive, a koštati 10 puta manje za napraviti.