Flipper Znači ugrubo u prijenosnom obliku nešto na razini PS4, a u docked na razini Series S. Bit će to zvijer od konzole, vjerujem da će to biti još bolje jer će imati i vlastita/Nvidijina upscale i vjerojatno frame gen rješenja. Mogu samo misliti kako će Nintendove ekskluzive izgledati na ovome.
Nintendo Switch 2
Pa bit će roba, zar itko sumnja? Čak će se i CoD moći igrati, pa će svi biti sretni.
Dosta slabije od 4Pro
- Switch 2 - 3.1TF
- PS4 Pro - 4.2 TF
Trenutni Switch nije ništa jači dok je docked?
Nije ni poanta da konzola bude ne znam kako jaka, niti može ako samo nastavljaju s naglaskom na prijenosnu konzolu - TDP i baterija ih itekako ograničavaju. Plus ako ovo bude cijenom oko 350-500 eura i koliko se sjećam kompatibilno s Switchom 1, konzola bez beda prodajom ide preko 100 milijuna i vjerojatno će biti najprodavanija ikad kad se podvuče crta.
- Uređivano
Zero konzola bez beda prodajom ide preko 100 milijuna i vjerojatno će biti najprodavanija ikad kad se podvuče crta.
to nije ni upitno(ako bude razumne cijene). ali specifikacije nisu bas nesto.
edit: znao sam da su me na nesto podsjetile ove specke. GTX 680 i Switch 2 imaju isti broj CUDA jezgri
eto dokle smo dogurali. GTX 680 u handheldu
- Uređivano
solidmerlin Teraflopsi ti ništa ne znače ako ne uspoređuješ usko povezane arhitekture. Rog Ally ima 8.6 teraflopsa dok PS5 10 ili koliko već dok su performansama nebo i zemlja. Brojka za budale kako god.
somethingwrong kako je ovo u razini Ps4 a kamoli seriesS?
Bit će i jače od PS4 u handheld modu, bez obzira na nešto manji ukupni GPU TF. Imaš hrpu memorije, izostanak sporog HDD-a…CPU i memorija su u drugom planu. Dodaj tome da neće ići na sirove raster brojke, bit će neki upscale i stvar je jasna. Switch 2 će bez većih problema vrtjeti aktualne igre, čak bih rekao da će biti puno jednostavnije portanje nego za Switch 1. Vrtjet će igre tipa Witcher 4, u to ni najmanje ne sumnjam.
Zero Optimizacija radi čuda.
ocito ne, bar u slucaju Wukonga
OK to je do enginea, UE5, a posto ce se i Witcher4 vrtjeti u UE5, nema neke velike sanse da ce ga uopce biti na Switch.
Imate nekoliko postova iznad specse što je stavio @somethingwrong.
- Uređivano
solidmerlin koja istina i koga to zanima uopće? Jedina istina je da ce se mario kart prodati bolje od bilo koje ps4 eksluzive, a koštati 10 puta manje za napraviti.